Ljudi koji kacxe hot slike na awater su ugly?

I ovo ce posle neko da zeni :D

priznaj da si impotentan i okoncaj sebi muke :whistling:

gle owe fanatike, kacxe se i owde :lol:
Nowalista jasno nam je imala si ih 12312412415315123 i sada ti je kriwo sto on netje te zxeni i diskriminise A ti eternal brate ako nisi ni ti newin nemasx prawa da trazis newinu za brak :/
Ps; ako imasx neku newinu daj je meni :D

Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja :D. Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto :D

А притом имаш, колико, 14 ипо година? :think:
И не умеш нормално да пишеш матерњи језик... :rtfm:

šta ako se malo igraju? ;)
u čemu je problem biti pametan/promućuran/dobar/odmeren i nekulturan/pogan ponekad

nikada nisam shvatala opciju ILI ILI

daleko od toga da sam ja sva fina i da se prenemazem,
ja psujem, cesto sam dvosmislena i aludiram na iste stvari kao i ti,
samo mislim da preterujes i da to moze da se iskaze na mnogo prefinjeniji nacin.:)

Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja :D. Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto :D

jel bi ti voleo da se ukinu avatari?
nijedan ti bre nije po volji, majku mu:(

Back