- Poruka
- 8.889
paaa privukle su tvoju paznju...muskaraca nema...
a ja
I ja sam waljda musxko . Iako imam prewishe lepo litze, pa misle da sam zxensko koliko sam wep <3
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa privukle su tvoju paznju...muskaraca nema...
znas,mislim da bi mogla sa tobom i 2 tipa
I ovo ce posle neko da zeni
a ja
I ja sam waljda musxko . Iako imam prewishe lepo litze, pa misle da sam zxensko koliko sam wep <3
priznaj da si impotentan i okoncaj sebi muke
Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja . Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto
šta ako se malo igraju?
u čemu je problem biti pametan/promućuran/dobar/odmeren i nekulturan/pogan ponekad
nikada nisam shvatala opciju ILI ILI
А притом имаш, колико, 14 ипо година?
И не умеш нормално да пишеш матерњи језик...
daleko od toga da sam ja sva fina i da se prenemazem,
ja psujem, cesto sam dvosmislena i aludiram na iste stvari kao i ti,
samo mislim da preterujes i da to moze da se iskaze na mnogo prefinjeniji nacin.
ebeno je jezivo koliko je ovaj Branislav pronicljiv čoveče
a i isto vreme je nezgoda što tako retardirano zvuči, ali psihoanalize su mu sasvim na mestu
ovo za avatare sam kontala i ja davno
gle owe fanatike, kacxe se i owde
Nowalista jasno nam je imala si ih 12312412415315123 i sada ti je kriwo sto on netje te zxeni i diskriminise A ti eternal brate ako nisi ni ti newin nemasx prawa da trazis newinu za brak :/
Ps; ako imasx neku newinu daj je meni
Nit trazim nevinu nit zelim brak.
naci ces ti i goru,veruj mi...
Pa to je problem swakog genija, usamljenost, i nerazumewanje okoline
Ali napred ja idem, u swetliju budutjnost
Znam da mogu da nadjem, al necu veruj mi.
ja kada sam shvatila da me neće razumeti ni za 200 godina
i da ću od samoće skapati ko jež
odala sam se afričkim pečurkama i počela da psujem
Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja . Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto