Ljudi koji kacxe hot slike na awater su ugly?

Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja :D. Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto :D

A yEw oWay moY aWa+aR hOt iWi niYe, yeW ni Ya ne BI staWlxala muFkaWtza za aWa+ar, naraWno? :sad2:

sudetji po twom awataru. Tj twom EMO awataru,. rekao bih da je twoja podswesna zxelja da izgledas owako
emo-girl-1.jpg

I da zxelisx da budex nafurana stilizowana kucxka. Puna snage lepote i were. Pod kojom swet pada na kolena.

:per:

Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja :D. Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto :D

:zcepanje:...e do sad sam se osećala stvarno smoreno ali si me sad tako lepo nasmejao da ti se od srca zahvaljujem.
Slažem se sa rečenicom koju sam ti boldovala,možda,ali opet uvek smo između tog možda.
Jeli ti nekada nekad palo na pamet da nečiji avatar ima neku simboliku a ne samo hot devojku ili muškarca?

cek da ti ja odgovorim mojim slovima...

ma pushi ti ccuurrac mali jesi cuo,nas si ovde nasao zahhhebavati...

samo sam postowao drewni zakon it radiciju. Najfuranije pisxem ja uwek :/ Nije fer da mi krade f0re! :D.Radio sam na imidzu.. Dobijao banowe.. Bog zna suze koje sam prolio da bi se owaj stil kristalizowao.. I NIKO!!! NIKO!!! mi to netje oduzeti.... xDD

ali ova djevojcica nije moj avatar.:lol:
Zato je moj sada. malo da promenimo :lol:
:zcepanje:...e do sad sam se osećala stvarno smoreno ali si me sad tako lepo nasmejao da ti se od srca zahvaljujem.
Slažem se sa rečenicom koju sam ti boldovala,možda,ali opet uvek smo između tog možda.
Jeli ti nekada nekad palo na pamet da nečiji avatar ima neku simboliku a ne samo hot devojku ili muškarca?

Drago mi je da si mi zahwalna <3. Ne, nikada mi nije palo na pamet :D :D:D:D. Ja uwek gledam kult licxnosti. i uwek sam okrenut objektiwnim wrednostima :D
Jeste neki stave ciganku i mogu da prichaju o pravima ljudi. :D

:rotf::rotf::rotf:
ovo nije ciganka, olupam ti penis od radijator
i ispržim muda u tiganju

:hahaha::hahaha::hahaha: Kako fina dama :hahaha::hahaha:

avatari su ustvari podsvesne projekcije, tj želje, nas samih
često liče na nas, ukoliko se naša želja poklapa sa činjenicom..
;)

slazxem se. Tako owaj moj trenutni awaatar i onaj prosli, je basx licxio na mene. Tj na moju podswesnu priliku,. Jer ja sam u stwari motjna i jaka kucxka, koja tje wladati swetom, i silom dobiti postowanje koje zasluzuje. Samo da probudim unutrasnju kucxku us ebi

Ko je tebi shta rekao? :confused:
Mislila je da si to njoj rekao :hahaha:

Back