- Poruka
- 8.889
sta mi dzabe
dobre butkice nikad nisu dzabe
Ti verovatno nisi gabor... Toliki...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mi dzabe
dobre butkice nikad nisu dzabe
Nekako mi tako deluje, kao da hotje da sebe nekako zapostawe i stawe npr neku sexy dewojku, da ih ona predstawlja . Msm ako su dewojke xD. Mada opet ne mora da aznaci narawno. ali sta mislite onako orijentacionalno? Npr ja u zhiwotu ne bih stawio nekog muskartza na awatar. Tj nekog hot muskartza da kao me on predstawlja ili nesxto
ti imas zenu na avataru jer si zensko!
ti imas zenu na avataru jer si zensko!
I zovesh se Anita!
I zovesh se Anita!
Objasni mi onda zasto sam okacxio SWOJU sliku na profil?
Stwarno ste bre neinowatiwni u wasxim osujetjenim napadima na mene
btw Kewa ti ima zenu na awataru jer si zensko D( setjas se one teme xD)
ko zna ko je kog pola ovde....
a ewo je i konjitza sa doma i poroditze
Inace ja sam muski imam sliku na profilu xDD. Kojom sam DOKAZAO swoju polnost xD. Zato sam je i okacxio da me ne pitate wishe
znamoooo...videla sam te i na spisku sa prijemnog...bio si treći....
ono meni lichi na emo girl.
ono meni lichi na emo girl.
Eto widish <3.
A tetka Helen i dalje ne uzima moju recx kao zakon.. Moratjemo poraditi malo na tome /
Nego da se wratimo na temu
Insitut u Ilinoisu je DOKAZAO da ljudi koji imaju hot awatare tako nadomestuju swoju sexualnost
B rate ne zayebawam se Anita je otisxla sa foruma . Mrzi i mene i forum xD. JA samo pisxem sa njenog naloga kad sam banowan o em dzi
a sta nadomjestujem ja sa ovim svojim "slatkim"?
Eto widish <3.
A tetka Helen i dalje ne uzima moju recx kao zakon.. Moratjemo poraditi malo na tome /
Nego da se wratimo na temu
Insitut u Ilinoisu je DOKAZAO da ljudi koji imaju hot awatare tako nadomestuju swoju sexualnost
al ovo je srbija a ne ilinois...
jesi ti cuo nekad za "mentalitet"
a sta nadomjestujem ja sa ovim svojim "slatkim"?