Chan Shaolin Si
Primećen član
- Poruka
- 994
izgubismo maksimalno sta od reala da ocekujemo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Leka:Ma ne bi mi ni izgubili da im sudija nije pomogao vise puta(izvukli bi nereseno)!
Ali Real je majka,samo molim boga da im ne damo gol,jaooo kad nas onda uhvate![]()
Ovako ce se barem sazaliti pa mislim da vise od dva komada necemo dobiti.Sto je ipak za slavlje!
Ali bole nas uvo barem cemo se para namlatiti i igramo sa najboljim timovima u svetu a ne ona nasa mrtva liga,samo jos da Taribo i ekipa dobro ocetkaju Zidara i ostale.....pardon,Zidana......da ih malo proteraju kroz spalir ko sto je Sirer prosao i bice super fudbal! 8)
JOVANA77:kad bi se bar dokopali treceg mesta pa da idemo u kup uefa.....................
Chan Shaolin Si:JOVANA77:kad bi se bar dokopali treceg mesta pa da idemo u kup uefa.....................
daj boze ja sam optimista i nadam se da hoce bolji smo od marseja smijem glavu da dam ali partizan se malo prepao ipak nije lako nakon topliko godina nastupat u najjaci evropski kup.
Ma nema sta da brinete..JOVANA77:kad bi se bar dokopali treceg mesta pa da idemo u kup uefa.....................
JOVANA77:kad bi se bar dokopali treceg mesta pa da idemo u kup uefa.....................
Anonymous:Izgubili smo u Marseju ali zato ćemo u Beogradu da ih istavimo i obezbedimo drugo mesto.Prezimićemo u Evropi uzinat UEFI.
fizio:JOVANA77:kad bi se bar dokopali treceg mesta pa da idemo u kup uefa.....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj,odavno se nisam ovako nasmejao...![]()
![]()