Ljudi hitna vest nesto strasno je palo sa neba!!!!

Poruka
4.292
LJUDI NESTO STRASNO SE DESILO U NISU !!!!! Pogledajte sta sam snimio pre nekih pola sata. Vracao sam se iz prodavnice i uocio neku belu paucinu sa svega u dvoristu i poceo da snimam.

ZATRPANI SMO NEKOM BELOM PAUCINOM SA NEBA> do pre dva tri sata toga nije bilo i onda je krenulo da se gomila po ogradama, drvecu svemu!!!!!!!!! Pogledajte video i videcete sta je. DELI DALJE OBAVEZNO da ustajemo na noge i da se organizujemo i da skinemo ove sa vlasti i da dovedemo neke koji ce zastiti nase nebo od trovaca duboke drzave i satanista

D E L I......S I R I.......D A Lj E

Poslednja izmena:
Jeste, a i deda mi je govorio da će biti lepo vreme kad leti svila.

To znači da je toga bilo i kad je on bio mlad.

Jos da ti neko poveruje pa nisi samo ti bio dete i imao dedu. Ja ne kapiram zasto lazes. Pa ovo se tice i tebi i tebe isto truju nisi ti kao ti satanisti na nekom izolovanom velikom ostrvu na moru pa da te ne truju preko kemtrejlsa. Ti si isto medju nama i tebe truju a ti ih branis. Pa koliko ti placaju da si njihov portparol?? Ili si ttotalni idoot pa ih branis za dzabe?

Jos da ti neko poveruje pa nisi samo ti bio dete i imao dedu. Ja ne kapiram zasto lazes. Pa ovo se tice i tebi i tebe isto truju nisi ti kao ti satanisti na nekom izolovanom velikom ostrvu na moru pa da te ne truju preko kemtrejlsa. Ti si isto medju nama i tebe truju a ti ih branis. Pa koliko ti placaju da si njihov portparol?? Ili si ttotalni idoot pa ih branis za dzabe?
Nit me ko plaća, nit sam idijot.

Govorim ti šta sam upamtio ko dete.

Najviše me je nerviralo kad sečemo tulaj pa mi se po licu zalepi

Što se tiče hemtrejlsa potraži temu ovde i pročitaj šta sam na njoj pisao

Poslednja izmena:
ma obicne biljke...

TPzSapuLoBel.jpg

Back