- Poruka
- 77.266
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta fali psetu?Zašto pse nazivaš psetima. Ajde žene ali šta su ti psi krivi?
Jel voliš bar mačke?
Pseto pežorativ od pas. Tako ih zovu psomrscišta fali psetu?
volim kučićePseto pežorativ od pas. Tako ih zovu psomrsci
Ili ih voliš, pa im tako tepaš
Zašto?a nemam mačku, na primer
Šta će miZašto?
Za tebe su ribe u konzerviTo se linja, ne treba mi u kući. Imam u dvorištu neke koje su se zauzele teritoriju i smatraju je za svoju. Dosta od mene
Ako ti ne treba biće nežno, umiljato, privrženo na način da ne šeni, dostojanstveno, psihološki uravnoteženo, rečju - divno- onda ništa.Šta će mi
Za to služi partnerkaAko ti ne treba biće nežno, umiljato, privrženo na način da ne šeni, dostojanstveno, psihološki uravnoteženo, rečju - divno- onda ništa.
Pa odlično, uz mačku bolje ćeš da razumeš i ženu, slične su.Za to služi partnerka
Ne treba mi. Linja se, dlačurde na sve strane.Pa odlično, uz mačku bolje ćeš da razumeš i ženu, slične su.
Ako ti je lakše, nabavi mačka za početak
I ženi opada kosa. Dnevno opadne 100 dlaka, nećeš valjda da je teraš da se šiša na kratko zbog dlaka.Ne treba mi. Linja se, dlačurde na sve strane.
Žena može da počisti iza sebeI ženi opada kosa. Dnevno opadne 100 dlaka, nećeš valjda da je teraš da se šiša na kratko zbog dlaka.
A pas uopšte nije ljubomoran, vlasnica ga zeza
Ne vidimAko vidiš da ima negde dlake gde ne pripada, onda to počistiš. Vrlo prosta logika. Mačka nikad neće da počisti iza sebe
to zato što imaš mačku, dlake na sve strane, tako da nekoliko tvojih ne može ni da se primetiNe vidim
A i da vidim ignorišem dok usisavanje ne dođe na red.
Nisam opsednuta
Ni ti nećeš primećivati ženine kad nabaviš mačku pre toga.to zato što imaš mačku, dlake na sve strane, tako da nekoliko tvojih ne može ni da se primeti