LJUBOMORNI LAV

nije tacno,ja to nisam rekla..uzas !!!!

ne treba valjda stalno da se prilagodjava nekom samo zato sto je on samoljubiv !!!
ma hajde molim te...!!!
zapostavljen malo sutra...

reshi se toga to ti je moj savet...
 
Mislim da su svi extra opisali lavove,jer sam i sama lav,ali moram jos da dodam da lav vishe rezi nego shto ujeda tako da mu je samo potrebno vishe paznje. Ako to nije tvoj sluchaj onda se slazem sa Amfibijom. Bolje prvo probaj da to rashchistish sa njim,a ako ne ide onda "Adios"!
 
ubeđeni da su Bogom dani...
i nemoj slučajno da ga kritikuješ ili da mu udariš po sujeti, on je Kralj.
"najbolji, najlepši, napametniji, najmudriji, najsposobniji, najzgodniji"... nauči ovu pesmicu napamet i ne prigovaraj mu. to je jednostavan recept za odnose sa Lavom.

možda sam za nijansu preterala, možda je ovde malo više boje :)
 
jedem_skorpije_za_dorucak:
Lav retko pokaze da je ljubomoran...mada pozeleni od muke!!!
Taman posla da neko vidi da je on negde povredjen.

I ja sam isto takva, cak iako sam rak, i nemam neke veze s lavom osim sto imam merkura u lavu....ali ne pokazujem ljubomoru, ni bes ni bilo sta pred drugima u drustvu ma sta da se desava,nego se pravim luda, i glumim da je sve sjajno:)

e ali posle kad izadjemo iz drustva, kad smo sami onda sipam drvlje i kamenje i to ne samo u tom trenutku nego do kraja zivota povremeno ...
strasno sam zlopamtilo pa to je uzas:)))
 
Racice,,,pa to je zato sto ne prepoznajes komandu DELETE.
Izvrsna memorija, cini ove ljude zlopamtilima...(mislim na rakove)...i svaka plima i oseka ...kada razdraze osecanja ovakvih ljudi, oni beze u proslost...trazeci sam izvor postojeceg stanja nezadovoljstva.

Ovde pricamo o Lavovima.
 
meni se cini da su lavovi previse ponosni da pokazu da su ljubomorni, kao i da pokazu bilo koju drugu slabost...ne poznajem bas puno lavova, ali one koje znam su takvi. i sto umeju da budu lenji i da ocekuju da im sve padne s neba, pa to je strasno! :)
 

Back
Top