ljubomorni konj

imas i ti milion riba na svetu,sto si bas nju nasao?sto je ti nisi skontao kada ti se vec svidja?ako ne mozes,pusti onoga ko moze.i ja zelim da imam milion evra.odem kazem drugu da bih bas voleo da imam milion evra,da sam zajubljen u tu cifru.on sutra uplati loto i dobije milion evra i sta ja sada treba da radim?da ga napadnem?

i onda ti dodje taj ortak ti da ti makar trecinu..ako ti je ortak...:ok:
@ tema
BIlo oduvek i bice..ali bolje sto si sada primetio nego kasnije da si se ozenio pa ti je taj postao kum pa bambusao kumu...:rumenko: :per: uvek od goreg ima gore... ;)

Imala sam sličnu situaciju sa drugaricom (bar sam je smatrala prijateljicom) tri puta za redom.
Prvo sam joj rekla da su me dva tipa pozvala da izađemo. Ona me zamolila da to ne uradim, jer se sviđaju njoj. Ne odjednom, ali 2x u pola godine.
Onda se meni svidi jedan dečko i između mene i njega samo što je krenula neka priča, ona kaže - Jao, pa mi imamo isti ukus, znaš, on je meni već duže vreme sladak, bla, bla, bla...
Vadila se na to da je zaljubljive prirode, a da nas dve privlači isti tip muškaraca.
Međutim, tad se nisam ljutila, bile su to samo simpatije.

Samo sam se jednom naljutila na drugaricu, odrasle smo zajedno.
Bez drame i scena, obrisala sam je kao gumicom.
Pridavati joj pažnju jednostavno nije bilo vredno ni konflikta, ni prekog pogleda.

Muvala se sa dečkom, a mi smo se sviđali jedno drugom devet godina.
Međutim, zbog raznih stvari nisam htela da mu budem devojka kad sam trebala.
I ne kajem se, ali on je za mene onaj neko koji se ne dira, naročito ne iz puke pijane zabave, kao što je bila njena.

Back