Ната Ли
Buduća legenda
- Poruka
- 38.663
ničim ne otkrivam da znam "šta ste radili prošlog leta".
Odličan primer patološke ljubomore.
Ja nisam ljubomorna i prvo bi pomislila da je nešto bezazleno u pitanju i pitala bi šta se dešava.
ničim ne otkrivam da znam "šta ste radili prošlog leta".
Misliš JA sa sekirom ili motornom testerom 🤣🤣🤣🤣Odličan primer patološke ljubomore.
Ne treba.cek prvo treba imati nesto na sta bi bila ljubomorna....
Samo me ganja i hoce da me srusi.Sto si bre ljubomorna sto mu je tema posecena?
Slažem se, nego što ono gore što si me citirala kao primer patološke ljubomore, ne shvatam? Ako može proširi to maloLjubomorni uvek, ali uvek nađu nešto da opravdaju svoju ljubomoru.
Patološka paranoja 🤣Samo me ganja i hoce da me srusi.
Valjda zbog ovoga....Ne treba.
"Nema ker za šta da me ujede" dok konačno ne shvatih da su ljudi ljubomorni na moju ličnost. Na neku određenu osobinu, na ličnost u celini, na način sa kojim se nosim sa problemima, na opuštenost, itd. Na to što "trajem" uglavnom.
Nema olaksavajucih okolnosti, ali ima pokusaja razumevanja. Taj osecaj/poriv nas prati jos od samih nasih pocetaka kao vrste. Psihicki zdrav covek je svestan tezine i pogresnosti takvog osecaja i verujem da se vecina ljudi obicno srami kada shvati sta oseca i kako se ponasa.Pa da, samo sto msm da ne treba generalno ljubomori davati olaksavajuce okolnosti. Svaka ljubomora je lose osecanje, a najvise sto mozemo je da, kao sto je lepo primetila Snake, nam bude uvod u introspekciju.
Slažem se, nego što ono gore što si me citirala kao primer patološke ljubomore, ne shvatam? Ako može proširi to malo
Kakve veze to ima sa "znam šta ste radili prošlog leta" al' ćutim 🤣?Osobe koje su ljubomorne imaju konstrukte u svojoj glavi.
U svakom postupku predmeta ljubomore uvek prvo vide čin izdaje, prevare.
Može da bude potpuno bezazlena radnja ili postupak a da ga ipak protumače kao flert.
Natali vracaj se na trenutna, sta frazis ovde? Flertujes a?Osobe koje su ljubomorne imaju konstrukte u svojoj glavi.
U svakom postupku predmeta ljubomore uvek prvo vide čin izdaje, prevare.
Može da bude potpuno bezazlena radnja ili postupak a da ga ipak protumače kao flert.
Kakve veze to ima sa "znam šta ste radili prošlog leta" al' ćutim 🤣?
Ne, ne 🤣ogromna je razlika
kad nisi ljubomoran ,onda pitaš i čuješ odgovor
ovako ćutiš,pratiš i proširuješ konstrukt do tačke pucanja
kad pukne,gotovo je![]()
Ne, ne 🤣
Nego prvo vidiš a posle ćutiš i praviš se da nisi videla i slušaš, pustiš da vidiš dokle će da izmišlja 😂
Nesporazum totalni, ja i ljubomora, akamoli još i patološka 🤣 🤣🤣
Ja se čudim što mene citira za primer, kad ono nisi nego slučajno ispade.ne kažem da si ti ljubomorna i verovatno misliš na jednu konkretnu situaciju
ja govorim o konstantnom konstruisanju nepostojećeg
da ne zalazim dublje,ali živeti sa tako ljubomornom osobom je pakao.
nije nekome nego partneru. ok, možeš da opravdano sumnjaš u kolegu jer nisi ga ti birao iako si birao profesiju. ali partnera biraš i ako mu već ne veruješ - zašto ti je partner? kakva je to tajna veza?Ne mogu da se složim u potpunosti.
Moje samopouzdanje nije uvek povezano sa tim da li verujem nekome.