Ljubomora, e pa sta?

Žene koje (uopšte) nisu ljubomorne ne smatraju sebe ženama i žene im nisu konkurencija, to ti je kao
da muž pogleda muškarca, samo što pogleda ženu, ali im ne smeta jer sebe ne svratavaju u tu grupu.
Kao da pomazi macu na ulici, maca ovoj nije konkurencija, nema ljubomore...
Možda deluje komplikovano ali nije.

ne mogu da ispratim tvoju misao..
zasto se zene koje nisu ljubomorne ne smatraju zenama?:dontunderstand:
nisam ljubomorna..i vrlo se osecam zenom..i vrlo sam zenstvena..
znam samo da partner nije pravi ukoliko izaziva to osecanje.
u toj vezi nema poverenja i iskrenosti.

Svi smo ljubomorni.

Samo neki to mogu da kriju i kontrolisu, a neki ne mogu.

Kad neko kaze: "Ja nisam ljubomoran/a" on svakako - laze.
To je kao da kaze: "Jos nikada ne mogu da budem ljut" (svako je po nekad ljut)

Ljubomora je jedno sasvim NORMALNO osecanje, validno kao ljubav, tuga, sreca, potistenost i td.

Ne postoji osoba koja nije ljubomorna.

Nekada je ljubomora ne izaziva gotovo nikakve vidljive reakcije, a nekada je smrtonosna.

Ljubomora je kao vetar: nekada blagi povetrac koji osvezava monotoniju ljubavi, a nekad pobesnela oluja koja rusi sve pred sobom....
Ne, kad neko kaze da nije ljubomoran, to najcesce znaci da ne priznaje ljubomoru kao osecanje, ne dozvoljava joj da se odomaci u glavi i srcu, ne dozvoljava joj da ga obuzme, ne pokorava joj se, niti pusta da ljubomora, kao osecanje, modulise i odredjuje njegove/njene postupke, misli, zakljucke. Drugim recima, stavlja je na ignore. I, posto zaista niko od nas nije operisan od ljubomore, u svakome ona cuci i ceka da podigne svoju glavicu, smatram da je to jedini nacin da se sa njom na normalan nacin nosimo. Pustiti je da vrslja po nama obicno je uzasno iscrpljujuce, i za nas i za ljude oko nas.

Svi smo ljubomorni.

Samo neki to mogu da kriju i kontrolisu, a neki ne mogu.

To je kao da kaze: "Jos nikada ne mogu da budem ljut" (svako je po nekad ljut)

Ljubomora je jedno sasvim NORMALNO osecanje, validno kao ljubav, tuga, sreca, potistenost i td.

Ne postoji osoba koja nije ljubomorna.

Nekada je ljubomora ne izaziva gotovo nikakve vidljive reakcije, a nekada je smrtonosna.

Ljubomora je kao vetar: nekada blagi povetrac koji osvezava monotoniju ljubavi, a nekad pobesnela oluja koja rusi sve pred sobom....

:super:

[QUOTE=Blajbinger;12166155

Nije istina,svi smo mi različiti,i ja zaista nisam ljubomorna.!!!!!!!!!!!!!!!

Kada god sam vidjela bivšeg(do kojeg mi je bilo stalo) sa novom ribom,osjećala sam tugu,nikada ljubomoru i zavist.

Back