LJUBODRAG STOJADINOVIC i licna AMNEZIJA

opanak

Domaćin
Poruka
3.447
Oficir JNA, usmereno neusmeren, pronasao sebe kao oficir ili doskolovani podoficir preko pol.skole u Kumrovcu, preko fotografa vojnih svecanosti do cina oficira preko uprave za moral ili komesarskog isticanja po vojnim svecanostima.
Sada eminentno umisljeni ili namesteni negator sopstvenog postojanja najubedljivijeg strucnjaka za vojno salonska izvestavanja, a onda pronalazi sebe kroz REKLAMIRANJE sopstvenog NOVOJKOMPONOVANOG izvestavanja o likovima svoje proslosti koji su mu doslovce govorili ovo sto ja napisa a to je da je GLAVNI DEO PUSKE UVLAKAC........

opanak:
Oficir JNA, usmereno neusmeren, pronasao sebe kao oficir ili doskolovani podoficir preko pol.skole u Kumrovcu, preko fotografa vojnih svecanosti do cina oficira preko uprave za moral ili komesarskog isticanja po vojnim svecanostima.
Sada eminentno umisljeni ili namesteni negator sopstvenog postojanja najubedljivijeg strucnjaka za vojno salonska izvestavanja, a onda pronalazi sebe kroz REKLAMIRANJE sopstvenog NOVOJKOMPONOVANOG izvestavanja o likovima svoje proslosti koji su mu doslovce govorili ovo sto ja napisa a to je da je GLAVNI DEO PUSKE UVLAKAC........
ljubodrag je keva za sve oni kvazi-analiticare,pochevshi od onog pikavca drecuna pa do ljubitelja sponzorusha lazanskog..gledam pre neki dan onog drecuna kako mrtav ozbiljan prica o "skoroj invaziji muslimana na balkan"..*ebote,invazija nas uskoro cheka a mi ovde mlatimo praznu slamu..

opanak:
Zasto da ne, neka se pridruzi eliti, Perisic/spijun/, G-din Tadic /transformacija VJ sa savetnicima koji nisu odsluzili vojni rok/ i Davinic / voj.oprema M.Dragic i Satelit/ uz to ide i Marovic, super............

Stankovicq (koketer sa farmako mafijom)... /samo redjam listu :-(

inace, kad je rec o o navedenom liku treba potraziti njegov clanak u listu Vojska iz neke '91. kada su bgd-u ukinuli neke vojne linije doticni je tada preko pola strane navedenog lista "vratite nam autobuse" sve kukajuci kako mu smeta "smrad" pazuha radnicke klase koja nema dovoljno ni za osnovnu higijenu, djubre jedno neljudsko. a tada su njegove kolege iz kroaserije i slovenije trazili da im se vrati samo mali osmeh a ne autobusi.

to je dokaz da onos to p..ka rodi, voz povuche i armija obuce nema nigde :-(

Cekaj Kratko ga odhranio? Htedoh reci Ratko? U cemu je problem? Jel' to sto se usudio da dirne vaskolikog SrBskog heroja? Ili je problem u tome sto je potegao neke veoma zanimljive teme o nasem "najvecem vojskovodji"? Koliko znam jos uvek postoji sloboda govora. Sve dok 'leb ne bude tri dinara. Posle toga cemo gledati gde cemo :lol:

serb_pagan:
ljubodraga za ministra vojnog...to bi bio pravi potez neke buduce demokratske vlade

Које војске ?????????

106ar.gif

Coke:
Razbi Stojadinovic u knjizi onu bitangu mladica.
Ispade da je Mladic bio veliki Titoista pre nego sto je postao Srbin.

Па то зна цела Србија - а и снимљено је када он скида титовку са петокраком и ставља на главу официрску шајкачу са грбом Србије ! Свако има право да се покаје (па и разбојник на Христовом распећу!)

А шта Ти носиш на својој глави ? Осим мржње :confused: :confused: :confused:

opanak:
Kako nazivas one koji pljuju na hleb koji ga je hranio, othranio mu porodici i obezbedio krov nad glavom,...........o tome je rec a i sam naslov teme ti o tome govori............

mladic ga dojio????????/////
i dizao mu krov na kuci??????????

E, to nisam znao..........onda nije u redu da ga proziva, kao jednog od najrevnosnijih Titovih oficira..........doktrina ONO i OVO.....bratstvo i jedinstvo, Titov put, zenica oka.........

Sve to je RM napamet ucio.........ali, kako covek stavi kapu , promeni mu se i chip u glavi.....

Kako rece???
Doslo vreme da se svetimo turcima za ustanak na dahije??????????? :D :D :D :D

I opet, sada , zbog njega ukidaju slobodu svim koji su na slobodi do sudjenja.......
A njega, opet , zabole .........................

Ocigledno od nekih ucesnika foruma LJ.S. nije slusan ni odslusan u emisiji poligraf B92, kao ni sutradan na radio emisiji iste TV kuce.
Rec je o pljuvanju i prozivanju vojske u kojoj je i sam radio i sticao karijeru na nacin koji je njemu poznat, RM je za njega samo reper i usputna skretnica u svom pranju od necega od cega se on kao stidi, a aktivni je ucesnik onoga vremena u dovodjenju i kreiranju osnove lika RM. Kada mu se otrgao od principa uvlakaca........
U ostalom.....................

Back