NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
kako volim kad muskarci slikovito opisuju neke situacije, kako to bude plasticno i romanticno i detinjasto. neverovatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necui da me dize, ocu da me ebe...

Jakakosve varijacije na temu
![]()
umilno me gledala okicama...mazio sam je po glavici...i ceskao iza uva...zadovoljno je ispustala neartikulisane glasove...pala je na bok...i uzivala u trenutku...
izvadio sam malj iz potaje...i pogodio je medju oci carne...
tog popodneva prstali su cvarci...a ja sam zadovoljno grickao cvetino uvo...idila...:rolleyes:
umilno me gledala okicama...mazio sam je po glavici...i ceskao iza uva...zadovoljno je ispustala neartikulisane glasove...pala je na bok...i uzivala u trenutku...
izvadio sam malj iz potaje...i pogodio je medju oci carne...
tog popodneva prstali su cvarci...a ja sam zadovoljno grickao cvetino uvo...idila...:rolleyes:
:grin:znaci ti si taj sa Explorera sto je zenskoj skinuo facu sa lobanje sa sve usima, kapcima i usnama?!?...pa bravo majstore, i forenzicari su ti odali priznanje za talenat.....:grin:
s obzirom da si ti slon uvce ti je potaman za celonedeljno grickanje.....
...iliti slonce...a sto se grickanja,lickanja...sta vec tice...ima dovoljno da mi bude lepo(24h,7d,12m)...ja sam mladunce slona...iliti slonce...a sto se grickanja,lickanja...sta vec tice...ima dovoljno da mi bude lepo(24h,7d,12m)...
![]()
)e sad se hvalis i pravis nam zazubice a to nije lepo....sljum (prim.prev.to gutam visak pljuvacke)
...ajd citiracu jednu bivsu..."ne mogu vise boli me vilica"......
no kad smo kod toga...ide cika slonce da se baci u kadu...imam randes kasnije...yabadabadooo...![]()
sa poljubcem pocinjem ljubavnu idilu, to je prvi kontakt, od intenziteta poljubca zavisi nastavak price, krene poljubac za poljubcem, malo petinga, lizinga, pusinga..........
stani bre ja sam na poslu, polako..
Da ima puno poljubaca uvek i svuda
:rolleyes: zar bas uvek? a sto nebi ovako: lizing, kresing, pushing i sve ingovi pa na kraju poljubac?....

:rolleyes: zar bas uvek? a sto nebi ovako: lizing, kresing, pushing i sve ingovi pa na kraju poljubac?....
Necui da me dize, ocu da me ebe...
kako volim kad muskarci slikovito opisuju neke situacije, kako to bude plasticno i romanticno i detinjasto. neverovatno.

ops:hocu i ja bicikil,ko deli."hocu bicikl, hocu bicikl"...![]()
))i ja isto ko haniops:

e j.b.g zeznuo si s ovim karijesomto ti je dacho hemijski proces..kad se ujedini miris bureka iz mojih usta i kiselog kupusa iz njenih...i plus shestica karijes![]()