- Poruka
- 75.965
Kako nekim zenama staviti do znanja da ti ne prija obicajno ljubljenje u obraz, pogotovu zenama u godinama? I pogotovu kad "slucajno omase" pa krenu u usne? A da ne ispadnes cudak koji ne zna "obicaje"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel ti mašiš pa kreneš na gubicu?Pu prva![]()
Pa seti se kako je bilo...jel ti mašiš pa kreneš na gubicu?
rado se sećam nego te pitam jel još uvek tako : )Pa seti se kako je bilo...
Možda da ih preduhitriš prije nego te šćepaju. Iz pristojne udaljenosti pružiš ruku za pozdrav,strogo persiranje. Nedaš im ni da trepnu već ih odmah brzinski smutiš sa par pitanjaca tipa kako vaše zdravlje,unučići? Kao da te to bogznakako zanima...a kad krenu da pričaju,onda gledaš kako da kulturno uhvatiš maglu.Kako nekim zenama staviti do znanja da ti ne prija obicajno ljubljenje u obraz, pogotovu zenama u godinama? I pogotovu kad "slucajno omase" pa krenu u usne? A da ne ispadnes cudak koji ne zna "obicaje"

P to i radim ali gubim enerdzi polako. Ko u zombi filmovima, ti bezis sprintom oni idu polako, okrenes se misleci da si utekao a oni tu. A s druge strane da kazes: e ja se ne ljubim, ne prija mi to, ima svi da se okrenu i da te pogledaju i prokomentarisu sa: i jjeee sta ti je, ljubi babu, koji si ti... Bzme scvj. Ti stvarno imas problem? A i nevaspitan si.Možda da ih preduhitriš prije nego te šćepaju. Iz pristojne udaljenosti pružiš ruku za pozdrav,strogo persiranje. Nedaš im ni da trepnu već ih odmah brzinski smutiš sa par pitanjaca tipa kako vaše zdravlje,unučići? Kao da te to bogznakako zanima...a kad krenu da pričaju,onda gledaš kako da kulturno uhvatiš maglu.![]()
P tebi bih mozda i dozvolio ali salu na stranu, kako bi ti reagovala da te neki deda onako prsno zagrli, ocese se i napuci usta na tebe i kao nikako da ti potrefi obraz vec sve nekako slucajno usnu zakaci? I to sve pod parolom " to su obicaji. Pa jednom, pa dva puta pa provalis da je to poprilicno postala navikica. Sta je sledece? Da ti se priblizavaju isored kase? Pa dedica te uhvati, za dupe " slucajno" izvini cero samo malo bolje da pogledam cenu ovde.Ja bih te isto ko baba samo malo blize![]()
Ne volim ni ja to....Ja sam rekla kad se budem udavala jednog dana nece biti ljubljenja i cestitanja mrzim toP tebi bih mozda i dozvolio ali salu na stranu, kako bi ti reagovala da te neki deda onako prsno zagrli, ocese se i napuci usta na tebe i kao nikako da ti potrefi obraz vec sve nekako slucajno usnu zakaci? I to sve pod parolom " to su obicaji. Pa jednom, pa dva puta pa provalis da je to poprilicno postala navikica. Sta je sledece? Da ti se priblizavaju isored kase? Pa dedica te uhvati, za dupe " slucajno" izvini cero samo malo bolje da pogledam cenu ovde.
To ti mislis. Kada ti se mama, tat, rodbina budu naklatili i proklinjali kakoxcinis veliku gresku/greh prema svima sto to tako radis. I akk ne budu tvoji, bice njegovi. I nas sta ce onda da bude, pravices dve svadbe. Jednu za tvoje cool prijatelje gde nema 3x do zore i za rodbinu i komsije gde ce te opet zlostavljati tamo u vencanici a tj ces se toliko uroljati kad te bude puklo pleme u srcu i ima da bude grupno pipkanjd i hvatanje iiii ju!Ne volim ni ja to....Ja sam rekla kad se budem udavala jednog dana nece biti ljubljenja i cestitanja mrzim to
Jaooooj kakva mašta ufffTo ti mislis. Kada ti se mama, tat, rodbina budu naklatili i proklinjali kakoxcinis veliku gresku/greh prema svima sto to tako radis. I akk ne budu tvoji, bice njegovi. I nas sta ce onda da bude, pravices dve svadbe. Jednu za tvoje cool prijatelje gde nema 3x do zore i za rodbinu i komsije gde ce te opet zlostavljati tamo u vencanici a tj ces se toliko uroljati kad te bude puklo pleme u srcu i ima da bude grupno pipkanjd i hvatanje iiii ju!
Jbte imas li venčanicu neku mozda?Jaooooj kakva mašta ufff
Nemam,mozemo nabavitiJbte imas li venčanicu neku mozda?
Nabavljaj bejbe, nabavljaj dok je vruce.Nemam,mozemo nabaviti
Sad cu da pitam komšinicu dal imaNabavljaj bejbe, nabavljaj dok je vruce.
Kako nekim zenama staviti do znanja da ti ne prija obicajno ljubljenje u obraz, pogotovu zenama u godinama? I pogotovu kad "slucajno omase" pa krenu u usne? A da ne ispadnes cudak koji ne zna "obicaje"
Samo je pitaj nemoj da pozajmljujes dok ne dodjem.Sad cu da pitam komšinicu dal ima