Ljubitelji mačaka vole bezuslovno

Управо супротно. Мачке су слатке животињице и ја их волим али не покушавам да од њих направим оно што оне нису као што многи љубитељи паса овде раде - 'најбољи пријатељ', 'умро би за тебе' и сличне идиотарије...Реалност је да их вучете на лајни, тупих погледа у 6 ујутро да се исеру и испишају.
macke uopste nisu slatke..one su samo podmukle, uvlace ti se pod kozu da ih hranis :D

jos uvijek ne kapiras
znam macaka koje zive vani i opet su odabrale svoje ljude, koji su nerijetko razliciti od onih koji ih hrane i s kojima zive
cak su nekad u pitanju ljudi koje vidjaju tek periodicno
znam i macke koje nikog nisu odabrale
sto ukljucuje i druge macke
znam i macke koje imaju dozivotna drugarstva s drugim mackama i psima
macke jednostavno zive kako macke oce
ne kapiras ti..probaj moj eksperiment koji sam ti predlozio, ali zaista probaj, ne da kazes da jesi i videces ishod :D

То је реалност паса а не оно што си ти измаштао у превеликој потреби да од њега направиш човека.
Psi služe za velike stvari recimo sastavni su deo spec jedinica u policiji vojski i šta sve ne po aerodromom, potom u spasavanju ljudi...

Neki od njih su ti ko ljudi samo ne pricaju veruj mi.

macke uopste nisu slatke..one su samo podmukle, uvlace ti se pod kozu da ih hranis :D
za razliki od pasa
macke su u stanju same uloviti svoj rucak
meni je pasa uvijek zao kad ih vidim na ulici
ljudska ljubav caskom od maznje stigne do sikaniranja i zlostavljanja
izbacenom kucnom psu prezivljavanje na ulici nije lako
macka nema taj problem realno
ako izgura prvi period i ako je zdrava generalno ona se brzo vrati na svoja defaultna setovanja
zato je macka u poziciji da bira drustvo

Psi služe za velike stvari recimo sastavni su deo spec jedinica u policiji vojski i šta sve ne po aerodromom, potom u spasavanju ljudi...

Neki od njih su ti ko ljudi samo ne pricaju veruj mi.
Служили су и код гонича робова на плантажама и по нацистичким логорима.

ne kapiras ti..probaj moj eksperiment koji sam ti predlozio, ali zaista probaj, ne da kazes da jesi i videces ishod :D

pa lijepo ti kazem
zive po mjesec dana i vise s nekim drugi, svake godine
zivili su i sa mnom
pa se svejedno stariji macak bukvalno bacio u krilo mom muzu cim je ovaj spustio kofere
mene je mjesec dana uredno tolerisao, ali nikad nije pokazao taj stupanj naklonosti

Ovo nije tacno. Sve ljude koje znam a vole macke vise od pasa su samoziva stvorenja koja uvek svoje interese I zadovoljstva stavljaju na prvo mesto.
kako to sluzis i jednima i drugima?
imala sam psa i macku istovremeno
macku nikad nisam kupala zato sto se uvaljala u crkotinu
nikad nisam ribala kuhinjske plocice jer je dobila dijareju ili prosto zelju da se iskenya na sred stana
veterinaru ih vodim minimalno jer su, da kucnem u drvo zdravi, i nemaju navadu da jedu kosti, kamenje, grancice i plastiku po ulici
jedu sta ima jer su dovoljno pametni da me znaju pa tako kapiraju i da od kukanja nema selameta

Back