- Poruka
- 16.972
uh?Ko ne voli životinje ne treba ni da živi.

uh?Ko ne voli životinje ne treba ni da živi.
da nisu možda samo ekstravertni? Takvi ljudi nam inače možda ne prijaju, deluju napadno
he hekazu, veran ko pas, neveran ko macka.
na žalost, da, ja sam tako mojim macama jednom donela i buve.. iako nisu tada izlazile. JEndostavno, ako mazim neku drugu životinju napolju, donesem sa odećom.. A i te gliste, da preko obuće.Mogu dobiti gliste i kućne mace, donosimo mi ljudi svašta na obući i odjeći. Zato je bitno svakih 6 mjeseci antiparazitnu tableticu davati i nema brige.
jasta jejel vidis kako branis nesto za sta ti treba uputstvo za upotrebu da bi bilo normalno?
sa psima je daleko jednostavnije.
takodje..sta treba, da hodam na prstima tokom dana da je ne probudim jer ce me izgrebati ?
a sa druge strane ulece u spavacu sobu u 3 ujutru i budi..bio sam sa devojkom koja je imala macku..ma katastrofa..
govorio si o toksoplazmozimislis..trebala bi da preisipitas posto je pitanje bilo upuceno tebi..
.. ti odlucujes o vezi na osnovu macijeg odobravanja..a posle pricaju da je parazit o kome sam govorio mit
ti macku i njeno odobravanje stavljas ispred veze i svojih zelja....mami ne bi dozvolila da ti se toliko mesa u vezu![]()
Imaš mnogo, ali baš mnogo predrasuda u vezi sa time. Postoje divni ljudi i divne porodice sa psom, skladne i zdrave u svakom mogućem smislu.. kao što postoje i takvi ljudi o kojima ti pričaš. Potpuno isto važi i kada je reč o vlasnicima mačaka. Više puta mi se dogodilo da ulazim u zgrade u kojima ne može da se diše od smrada koji dolazi iz samo jednog stana u kojem neko gaji mačke (i ni malo ne karikiram kada ovo kažem - zaista ne može da se diše).Тај опис кучкара никако не одговара истини. Људи које време посвећују псима уместо људима, не знам. Виђам их свакодневно, помислим како немају ни посла ни породице, стоје тако целе сате са псима на ливади и као нешто им бацају... Боже ме сачувај и саклони.
Ne može biti gori od stana sa onim mačkama sigurno! Veruj mi.. ono je užas, da ti se utroba izvrne naopačke.. i vizuelno i po mirisima.. a o zdravstvenim uslovima da i ne govorim. I da - podvući ću to opet --> mačke su u njemu.. a ne psi..Видим смејеш се на оно што сам написала. Веруј ми, гарантујем ти да маса њих није баш чиста у главу. Једну жену свакодневно видим са два пса. Никакви они, никаква она. Делује као неко коме је то све што има у животу, могу мислити на шта јој стан личи.
hordasenje nema veze s mackamaImaš mnogo, ali baš mnogo predrasuda u vezi sa time. Postoje divni ljudi i divne porodice sa psom, skladne i zdrave u svakom mogućem smislu.. kao što postoje i takvi ljudi o kojima ti pričaš. Potpuno isto važi i kada je reč o vlasnicima mačaka. Više puta mi se dogodilo da ulazim u zgrade u kojima ne može da se diše od smrada koji dolazi iz samo jednog stana u kojem neko gaji mačke (i ni malo ne karikiram kada ovo kažem - zaista ne može da se diše).
Mi smo u kraju mesecima prijavljivali komunalnoj inspekciji dve žene, majku i ćerku, koje su živele same u stanu i imale nekoliko desetina mačaka. Te mačke su živele kako u njihovom stanu tako i svuda oko njega, jer su se nekontrolisano množile, i bile su jako teritorijalne po celom tom reonu (tako da nije istina da su samo psi takvi). Da li su im te žene obezbeđivale potrebnu zdravstvenu negu? Naravno da ne. Čitav park je bio prepun parazita od tih nesrećnih životinja i to se sve prenosilo na naše životinje i decu. Jesu li te žene po tebi OK?
Takvih primera ima jako puno i bilo bi pošteno da ih nabrojite.. baš kao i to da psihički normalnih i psihički nenormalnih ljudi ima svuda i u svim grupama.. i to nema nikakve, ali apsolutno nikakve veze sa time koju vrstu životinje vole.
A ti, elektrika, deluješ veoma i iskusno i elokventno.. i sasvim sam sigurna da vrlo dobro i sama znaš sve ovo što sam sada napisala.. je li tako?
(pitanje je čisto retoričko.. jer znam da znaš..)
Ne znam šta znači izraz hordašenje?hordasenje nema veze s mackama
Гомилање животиња.Ne znam šta znači izraz hordašenje?
Бинго!Ali mislim da generalno ništa od ovoga o čemu govorimo nema veze sa životinjama, nego samo sa ljudima.
Glupost.Ljubitelji mačaka vole bezuslovno, ljubitelji pasa žele uzvraćenu ljubav: Zanimljivosti o ljubimcima
Istraživanja pokazuju da odabir kućnog ljubimca mnogo govori i o karakteru vlasnika. Pas, mačka, ribice ili papagaj – saznajte šta vaša omiljena životinja govori o vašem karakteru.
Pas: Krenimo od jedne od najčešćih vrsta kućnih ljubimaca – pasa. Psi su izuzetno društvene životinje, što znači da je i osoba sa psom vrlo društvena i aktivna. Ljudi koje vole pse su oni koji vole da im se ljubav uzvrati. Imaju veliki broj prijatelja, društveni su i ne vole biti sami.
Generalno, ove ličnosti su vrlo pozitivne i optimistične. Ponekad čak i previše. Osoba koja ima psa, vjerovatno jako voli prirodu, planinarenje, putovanja, upoznavanje novih ljudi. To su čisti ekstroverti.
Mačke: Ljubitelji mačaka su većinom introverti, jer su i same mačke većinom takve.
Ako sebe smatrate ljubiteljem mačaka, onda ste najvjerovatnije osoba koja ne podnosi buku, ali voli živjeti u gradu među ljudima. Vi ste urbana osoba, ali pokušavate se odvojiti od svega što budi u vama nelagodu. U isto vrijeme možete biti zatvoreni u sebe, ali i jako društveni.
Ljubav prema mačkama je jako plemenita jer vlasnici mačaka znaju da im ljubav neće uvijek biti uzvraćena ali i dalje vole – to je bezuslovna ljubav. Među ljubiteljima mačaka postoji veliki broj naučnika. Prema statistikama, mačke vole matematičari, analitičari, računovođe, učitelj itd.
Ribe: Njih odabiru oni koji ne žele gubiti vrijeme na čišćenje stana i suzbijanje neugodnog mirisa. Ovi ljudi cijene estetiku i red, pa je njihova kuća uvijek uredna i uvijek u savršenom stanju. Kažu da su oni koji vole držati ribu kod kuće vrlo konzervativni, tačni i sabrani.
Papagaj: Vjeruje se da ptice vole neobični ljudi. Oni koji drže ptice kod kuće vole svijetle boje i mrze biti tužni. U većini slučajeva takvi ljudi imaju dobar smisao za humor i dobar smisao za stil. Takve osobe vole kreativan posao ili posao vezan za putovanja.
Copy sa pozitivni kutak
Imali istine ?
Ja je hranim a ona će me izgrebati jer nisam gledao uputstvo?pa izvini molim te
shta god da sebi nabavish treba ti upustvo
Naravno da se razlikuju. Ko dupe i oko da prostite s tim što nije potrebno naglašavati ko je oko a ko....meni su kucni ljubimci.psi, macke,papagaj dragi ali ..pas kao kucni ljubimac je zakon..i razlikuju se od mačaka
Jednom da podjem na antibiotik zbog njenog capavanja ona ne bi više bila sa mnom.Pa nečim su je razljutili
Mačke ne vole buku , znaci ni galamu niti nervozu i ne vole svadje
Mačka želi da ima mir one spavaju dosta u toku dana ako joj to nije dozvoljeno onda neće na dobro izaći
Mačka kad dodje jer želi ljubav ti mora da joj ispunis i da je mazis i posvetis joj pažnju
Ako je gurneš i kažeš ne sad ili će te lupi sapicom ili kao sto je mene moja ljetos zakačila zubom pa sam bila na antibiotiku
Problem uvjek se mota oko vrata legne i želi tako da otspava nagradi te stim da prede, taj dan nisam imala vremena sklonim je i sednem je na kauč brzinski me ćapila
🤷🏻♀️
Човек је човеку најбољи пријатељ. Пас је обична животиња, иста као и све друге.Glupost.
PAS je čovekov najbolji prijatelj.
Šta čovek čoveku učini ni jedan pas ne može ni zamisliti.Човек је човеку најбољи пријатељ. Пас је обична животиња, иста као и све друге.
macka i nije prijatelj nego stvorenje koje iskoriscava vlasnike i maltretira a da ovi toga nisu ni svesni zbog parazita.Glupost.
PAS je čovekov najbolji prijatelj.
svi oni koji se kunu u maciju ljubav i vernost bi sa upolakanim ocima gledali kako macka odlazi samnom kod mene kad bih joj tri puta dao da jedem..Obrnuto.
Pošto se generalizuje, može se reći sledeće.
Mačka će te voleti i biti uz tebe dok je hraniš, a pas i kad ne budeš imao koricu hleba.