- Poruka
- 60.926
Ahh da... Jos jedna mana... Love I jedu mi pticice koje hranim

Шта вам значи та лојалност и верност и како је проверавате?No kada bih poredila sa nekim odnosima...Rekla bih da je odnos sa mackama poput neobaveznog seksa... Po potrebi.
Odnos sa psom je lojalnost, vernost u dobru I zlu. U kuci I van kuce, uvek tu.![]()
sumanutostMačka i povodac, tačno mi dodje da takvoj osobi stavim lisice da vidi kako je.
Pa nema ništa gore nego mačku da stavim to.
moj bivsi svekar je citavo jedno ljeto proveo cuvajuci mlade sjenice od svoje dvije mackeAhh da... Jos jedna mana... Love I jedu mi pticice koje hranim![]()
umru recimo sami u stanu s psomШта вам значи та лојалност и верност и како је проверавате?
Не, озбиљно питам. Заправо увиђам да је њихова склоност псима у ствари потреба да некоме будеш главни, потребан. Пас за њих није циљ него средство.umru recimo sami u stanu s psom
i onda cekaju da vide oce i pas umrijeti od gladi ili ce jednostavno pojesti sta ima
inace, i kod macaka i kod pasa su zabiljezeni slucajevi da nisu pojeli pokojnog vlasnika
sad dal nije bio ukusan ili sta je...nemam pojma, al izgleda ta metrika slabo radi 😄
ma samo oce da ih neko konacno slusa 😄Не, озбиљно питам. Заправо увиђам да је њихова склоност псима у ствари потреба да некоме будеш главни, потребан. Пас за њих није циљ него средство.
О томе управо говори клип који сам малопре поставила. Control freaks like dogs more.ma samo oce da ih neko konacno slusa 😄
nisam gledala klipО томе управо говори клип који сам малопре поставила. Control freaks like dogs more.
Boring.Moje macke su bile u stanu.
A ja tada radila I po 12h...Obe spasene sa ulice.
Imala sam I macora u kuci... Taj se nije vracao danima kuci. .. Kad se vrati nedostaje mu neki deo, izgreban... Nije bio kastriran
No kada bih poredila sa nekim odnosima...Rekla bih da je odnos sa mackama poput neobaveznog seksa... Po potrebi.
Odnos sa psom je lojalnost, vernost u dobru I zlu. U kuci I van kuce, uvek tu.![]()
Ne krivi demokratiju za to sto neko nema dece.У Африци, који су управо људи који најмање морају да се размножавају, имају 10 деце, у овом веку ће им се становништво умножити... И више неће бити једно или двоје који траже новац на улици, биће стотине њих...
Градови попут Париза или Лондона су права трула места где је домородачко становништво у мањини... Не говорим о изолованим случајевима где човек не може да има децу, говорим о социјалном проблему ... Да парови одлучују да немају децу... Ово је данас најчешће у Европи...
На пример, Шпанија има најнижи наталитет у својој историји, сваке године обара рекорд по најнижем наталитету стопа у читавој историји откако се води евиденција, чак нижа од ратне цивилне... То је оно што демократије доносе земљама....
Imao sa akvarijum a pre sam drzao macku unutra.Ahh da... Jos jedna mana... Love I jedu mi pticice koje hranim![]()
pa kad drzis macku u akvarijumuImao sa akvarijum a pre sam drzao macku unutra.
Jedno jutro otvaram stan , vracam se sa posla a voda na sve strane , sve mi bilo jasno.
Tonci ne zezaj , sve je ribice pobila ... neke i pojelapa kad drzis macku u akvarijumu
dobro se bidna spasila 😄
da se ne baceTonci ne zezaj , sve je ribice pobila ... neke i pojela![]()
Pa mogla je barem neku da ostavi ako se dobro secam bilo ih je oko 10.da se ne bace
sta drugo da radi s mrtvim ribama
ili tebe brine sto nije ostala nijedna za pofrigat? 😂
ne hranis jePa mogla je barem neku da ostavi ako se dobro secam bilo ih je oko 10.
ne hranis je
morala se snaci
nadam se da si naucio lekciju 😄
znatizeljapre ce biti dosada.
Ali samo koliko da umoci sapicu i malo opere nokteznatizelja
mozda joj se plivalo 😄
Ili kao što po selima imaju psi koji su ničiji a svačiji. Nisam znala ovo za haskijepa da
al imas pasmine sklonije da prosetaju
uglavnom se i vrate
haskiji su notorni po tome
kod nas u gradu bila jedna kujica
non stop se smucala, kastrirana, ona to iz cistog zadovoljstva...ko iva strljic, posvudusa
al svi smo znali cija je
osim napacenih gospodza ljubiteljica pasa
koje padnu s marsa pa je odluce usvojit
ona, normalno, izmigolji i zapali kuci 😄
jedan moj drugar iz osnovne je morao staviti pokopac na akvarijum jer se njihov papagaj navadio na pecanjeAli samo koliko da umoci sapicu i malo opere nokte![]()