Ljubitelji mačaka vole bezuslovno

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
26.427
Шта вам значи та лојалност и верност и како је проверавате?
umru recimo sami u stanu s psom
i onda cekaju da vide oce i pas umrijeti od gladi ili ce jednostavno pojesti sta ima
inace, i kod macaka i kod pasa su zabiljezeni slucajevi da nisu pojeli pokojnog vlasnika
sad dal nije bio ukusan ili sta je...nemam pojma, al izgleda ta metrika slabo radi 😄

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.010
umru recimo sami u stanu s psom
i onda cekaju da vide oce i pas umrijeti od gladi ili ce jednostavno pojesti sta ima
inace, i kod macaka i kod pasa su zabiljezeni slucajevi da nisu pojeli pokojnog vlasnika
sad dal nije bio ukusan ili sta je...nemam pojma, al izgleda ta metrika slabo radi 😄
Не, озбиљно питам. Заправо увиђам да је њихова склоност псима у ствари потреба да некоме будеш главни, потребан. Пас за њих није циљ него средство.

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
26.427
О томе управо говори клип који сам малопре поставила. Control freaks like dogs more.
nisam gledala klip
samo znam da ja sustinski nisam idealna osoba za suzivot s psom
ne zato sto ih ne volim vec zato sto nisam u fazonu da svi rade sta ja ocu
zapravo, nekako ocekujem da svi znaju sta treba ili ne treba da rade kako se ne bi samoubili, umrli od gladi ili digli kucu u zrak
pri cemu nemam neke konkretne savjete kako da to postignu, niti me zanima previse da ih podijelim
mimo djetetu kad je bilo bas malo
psu to prosto ne bi bilo dovoljno 😄

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.310
Moje macke su bile u stanu. :)
A ja tada radila I po 12h...Obe spasene sa ulice.
Imala sam I macora u kuci... Taj se nije vracao danima kuci. .. Kad se vrati nedostaje mu neki deo, izgreban... Nije bio kastriran:rumenko:

No kada bih poredila sa nekim odnosima...:prstic:Rekla bih da je odnos sa mackama poput neobaveznog seksa... Po potrebi.:mrgreen:
Odnos sa psom je lojalnost, vernost u dobru I zlu. U kuci I van kuce, uvek tu. :heart:
Boring.

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.310
У Африци, који су управо људи који најмање морају да се размножавају, имају 10 деце, у овом веку ће им се становништво умножити... И више неће бити једно или двоје који траже новац на улици, биће стотине њих...

Градови попут Париза или Лондона су права трула места где је домородачко становништво у мањини... Не говорим о изолованим случајевима где човек не може да има децу, говорим о социјалном проблему ... Да парови одлучују да немају децу... Ово је данас најчешће у Европи...

На пример, Шпанија има најнижи наталитет у својој историји, сваке године обара рекорд по најнижем наталитету стопа у читавој историји откако се води евиденција, чак нижа од ратне цивилне... То је оно што демократије доносе земљама....
Ne krivi demokratiju za to sto neko nema dece.
Pa rusija nema demokratiju a ima veliki pad nataliteta.
Da ne idemo u off , nije tema o demokratiji i deci.

asd221

Veoma poznat
Poruka
14.529
pa da
al imas pasmine sklonije da prosetaju
uglavnom se i vrate
haskiji su notorni po tome
kod nas u gradu bila jedna kujica
non stop se smucala, kastrirana, ona to iz cistog zadovoljstva...ko iva strljic, posvudusa
al svi smo znali cija je
osim napacenih gospodza ljubiteljica pasa
koje padnu s marsa pa je odluce usvojit
ona, normalno, izmigolji i zapali kuci 😄
Ili kao što po selima imaju psi koji su ničiji a svačiji. Nisam znala ovo za haskije