Ljubimci i partneri

Poruka
12.704
Ne znam u koji forum da stavim ovo pitanje (moze u nekoliko tema) tako da sam odlucio da ga stavim ovde.

Da li ljudi (samci/samice) koji imaju setajuce kucne ljubimce imaju vise sanse da upoznaju blisku dusu, t.j. da lakse dodju do buduceg partnera?

(alternativno pitanje za one druge je: kad ljudi imaju partnere kao kucne ljubimce pa ih setaju... da li mogu da lakse nadju buduceg ljubimca?)

Da li ljudi (samci/samice) koji imaju setajuce kucne ljubimce imaju vise sanse da upoznaju blisku dusu, t.j. da lakse dodju do buduceg partnera?
Mislim da, psi se njuše pa tu može doći do uspostavljanja kontakata izmeďu vlasnika pasa. Drugo osobe koje imaju ljubimce se smatraju dobrim ljudima. Ako su već brižni prema životinjama pretpostavlja se da će takvi biti i prema ljudima.

Ljubitelji životinja zaista lakše stupaju u komunikaciju jedni sa drugima. Ipak, to ne garantuje da će opušteno ćaskanje o psu-šetajućem ljubimcu, pošto to ne mogu biti i mačke, ikad prerasti u nešto emotivno značajno.
Mačkara sam, što znači da nemam šetajuće ljubimce, pa sam X puta razgovarala sa drugim mačkarima i o svojim mačkama, i o mačkama na ulici, i ono-kupovina hrane za mačke, pa: "Jao, imaš mačke?" totalno neposredno-ali, to je o mačkama, ne o tome kako iko tu traži srodnu dušu.
Za "spark" tj. iskru ili varnicu treba ipak nešto više.
Ne treba biti pretenciozan-ok, volimo mačke... i/ili pse, respektivno-ali možda možemo da se upoznamo, družimo?
Srljati u nešto kao-jao, ja volim pse, i ti voliš pse-mora da smo srodne duše... to je upitno ponašanje i očekivanje.

Веома лако може доћи до упознавања на тај начин. Али само ако шеташ по граду а не као ја по шуми и ливади док сам имао пита. Кад га изведем испред солитера одмах ме окружи чопор мале деце као пиране. Мазе га, вуку за уши, реп, хране га, запиткују ме око њега.

Ne znam u koji forum da stavim ovo pitanje (moze u nekoliko tema) tako da sam odlucio da ga stavim ovde.

Ja sam cuo da takvi ljudi duze zive :D
Ali cim nadju partnera odmah im se skracuje zivot.😁

neki lik iz moje proslosti imao je 3 dobermana, 1 muzjaka (i naravno 2 zenke). Muzjak po imenu Čeda je izgledao kao Kerber - imas utisak da je juce izasao iz pakla, visok, jak i neverovatno zlog izgleda. Kad ga pogledas - Imas utisak - dosao si do kraja zivota - jos kad se iskezi - kraj. Marta i Fatima su naravno izgledale mekse, ali i dalje zortas od njih malcice su manje od Cede. A inace, Ceda je bio maza jedna nevidjena. Samo dodje i spusti ti glavu u krilo i ceka da ga mazis. Ako ga ne mazis malo te mune glavom - ajde bre - radi nesto. I onda kako da ga ne mazis?

Cedu su cesto setali kroz Knez Mihalovu. Lik stanuje tu negde blizu i za njega i njegovo drustvance Ceda je bio zaduzen za lov na zenske, ne na psece zenke, nego lik pokaze Cedi neku zensku na ulici, i Ceda lagano ode do nje, zaustavi je i stavi sapu na njeno stopalo, i uvali se da mu mazi ledja i prepreci joj put, naravno neke se izbezume, a neke se daju na posao, ne bi li je pustio. Ceda naravno nema nameru da je pusti. Onda neko iz ekipe dodje kao 'spasilac', i tako se razbije led. Sta da vam pricam - Celo drustvo je naslo zenske na Cedu...

Back