Ljubavno pismo

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
32.493
Da li ste nekad nekome napisali ljubavno pismo i kada je to bilo?
Ali ono,..."pure love", bez da na bilo koji način aludirate na s.x i bez bilo kakvih pretenzija ili očekivanja.
U prevodu,...ništa skriveno, niti manipulativno, već isključivo i samo ljubav!
Ako neko baš ima izričitu želju,...može i da nam napiše ( pročita) bar par rečenica.
Unapred hvala,... iako znam da i ova tema, neće biti rado posećena. :hehe: ❤️

Ali ono,..."pure love", bez da na bilo koji način aludirate na s.x i bez bilo kakvih pretenzija ili očekivanja.
Ako neko baš ima izričitu želju,...može i da nam napiše ( pročita) bar par rečenica.
Je l se računa pepe ovde na forumu?

Ne

Једној Маји Сретић, бејах лудо заљубљен. Као клинац, можда неки пети разред. И после из истраге бившој, али ебеш га то није неко наменско љубавно писмо већ силом прилика таква комуникација.

Pošla ja da se upoznam zvanično sa momkom na kog otkidam...
On došao u nekom trabantu nakon krečenja.
Ponudim mu Smiley kuglice koje sam ponela u torbici za njega, a koje su mi bile ozbiljna investicija. Koštale su kao danas one Rocher kuglice.
On-ne, neće. Mislim da je nešto promrmljao u fazonu da se preko čokolade najbolje vrača. 🤣
U torbici sam imala pismo obgorelo sa svih strana-da deluje baš romantično.
Ništa se nije desilo kao što sam zamislila. Nije želeo čak ni Enriketa da pusti sa mog diska.
Vratila sam se kući u ne baš dobrom raspoloženju, našla ono pisamce u torbici i samo ga dovršila uz pomoć jednog palidrvceta iz šibice.

Pošla ja da se upoznam zvanično sa momkom na kog otkidam...
On došao u nekom trabantu nakon krečenja.
Ponudim mu Smiley kuglice koje sam ponela u torbici za njega, a koje su mi bile ozbiljna investicija. Koštale su kao danas one Rocher kuglice.
On-ne, neće. Mislim da je nešto promrmljao u fazonu da se preko čokolade najbolje vrača. 🤣
U torbici sam imala pismo obgorelo sa svih strana-da deluje baš romantično.
Ništa se nije desilo kao što sam zamislila. Nije želeo čak ni Enriketa da pusti sa mog diska.
Vratila sam se kući u ne baš dobrom raspoloženju, našla ono pisamce u torbici i samo ga dovršila uz pomoć jednog palidrvceta iz šibice.
😅🤩

Sve si ti to lepo uredila,...ali za muziku skroz razumem čoveka. 😅
Nego,...nije trebalo da spališ pismo. Šteta!
Ma, OK. Vi samo nivelišete problem tako da je bilo samo do muzike.
Bili smo deca tada.
Jednostavno... mislim da je hteo da me ispoštuje, što je za taj uzrast već neverovatno, ali ne i nemoguće.
Potegli ste temu o ljubavnim pismima. To je jedino ljubavno pismo koje sam napisala. Eto-sagorelo je bez ijednog čitanja!
Živ mi bio, ljubavi davna, sve je rešeno!

Ma, OK. Vi samo nivelišete problem tako da je bilo samo do muzike.
Bili smo deca tada.
Jednostavno... mislim da je hteo da me ispoštuje, što je za taj uzrast već neverovatno, ali ne i nemoguće.
Potegli ste temu o ljubavnim pismima. To je jedino ljubavno pismo koje sam napisala. Eto-sagorelo je bez ijednog čitanja!
Živ mi bio, ljubavi davna, sve je rešeno!
Bar je bilo 100% iskreno.💌

Back