prsho Veoma poznat Poruka 14.982 juče u 06:41 - Ljubavnik i muz #1 Pitanje za zene....sjedite na dvije stolice I desi se da vas napuste I ljubavnik I muz istodobno I izmaknu se obe....sto dalje poduzimate?
Pitanje za zene....sjedite na dvije stolice I desi se da vas napuste I ljubavnik I muz istodobno I izmaknu se obe....sto dalje poduzimate?
prsho Veoma poznat Poruka 14.982 juče u 08:43 - Ljubavnik i muz #3 моћна длакава стрвина: Узмемо трећу? Kliknite za proširenje... Bravo smrki Nisam ni sumljao
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 66.749 juče u 10:01 - Ljubavnik i muz #5 Stara mudrost kaže - žena između dva muškarca bira trećeg, a muškarac između dve žene bira obe.
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 93.510 juče u 10:40 - Ljubavnik i muz #7 prsho: Pitanje za zene....sjedite na dvije stolice I desi se da vas napuste I ljubavnik I muz istodobno I izmaknu se obe....sto dalje poduzimate? Kliknite za proširenje... Способна жена ће увек да нађе новог мужа и новог љубавника, а оне неспособне, нека цркну кад нису ни за шта.
prsho: Pitanje za zene....sjedite na dvije stolice I desi se da vas napuste I ljubavnik I muz istodobno I izmaknu se obe....sto dalje poduzimate? Kliknite za proširenje... Способна жена ће увек да нађе новог мужа и новог љубавника, а оне неспособне, нека цркну кад нису ни за шта.
R rostiljdzija Aktivan član Poruka 1.889 juče u 11:58 - Ljubavnik i muz #8 prsho: Pitanje za zene....sjedite na dvije stolice I desi se da vas napuste I ljubavnik I muz istodobno I izmaknu se obe....sto dalje poduzimate? Kliknite za proširenje... kolega, mi srbi iz sumadije nikad ne sedimo na dve stolice. to vam kaze zena u meni.
prsho: Pitanje za zene....sjedite na dvije stolice I desi se da vas napuste I ljubavnik I muz istodobno I izmaknu se obe....sto dalje poduzimate? Kliknite za proširenje... kolega, mi srbi iz sumadije nikad ne sedimo na dve stolice. to vam kaze zena u meni.