Night Nurse
Ističe se
- Poruka
- 2.488
Jeste li nekad bile nečije ljubavnice?Osuđujete li žene koje svesno odlučuju da budu "druge"?Može li ljubav biti opravdanje za to?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li nekad bile nečije ljubavnice?Osuđujete li žene koje svesno odlučuju da budu "druge"?Može li ljubav biti opravdanje za to?
Jesam, i bilo je super. Tip je bio mlad, zgodan, pun love, a zauzet. Nisam ga volela, samo mi je bio simpatičan i dobro samo se zezali - klopa u skupim restoranima, viđanje samo kad smo raspoloženi, i ******* na neobičnim lokacijama. Pravo da ti kažem, to je jedna od onih uspomena zbog kojih mi starenje ne pada teško. Lepo sam se provela, kad je bilo vreme za to![]()
Moze, za ovu boldovanu ljubav sve![]()
ja sad ne znam dal da zauzmem izriciti stav za ili protiv ljubavnica ili oba pa da vodim raspravu sama sa sobom.![]()
Ja se viđam sa udatom ženom i nemam loše mišljenje o njoj zbog toga. Vjerovatno sam subjektivan![]()
Može. Ali ne nailaze takvi lovani često, na moju veliku žalost.
Može. Ali ne nailaze takvi lovani često, na moju veliku žalost.
Naravno, treba svakog iscediti ko ima veliku kintu![]()
Al kada cujem za Ljubav u takvim vezama, momentalno mi se![]()
Ma misle na ljubav prema lovi, nego ti nisi shvatio.