Ljubavnica

Jeste li nekad bile nečije ljubavnice?Osuđujete li žene koje svesno odlučuju da budu "druge"?Može li ljubav biti opravdanje za to?

Jesam, i bilo je super. Tip je bio mlad, zgodan, pun love, a zauzet. Nisam ga volela, samo mi je bio simpatičan i dobro samo se zezali - klopa u skupim restoranima, viđanje samo kad smo raspoloženi, i ******* na neobičnim lokacijama. Pravo da ti kažem, to je jedna od onih uspomena zbog kojih mi starenje ne pada teško. Lepo sam se provela, kad je bilo vreme za to :)

Jesam, i bilo je super. Tip je bio mlad, zgodan, pun love, a zauzet. Nisam ga volela, samo mi je bio simpatičan i dobro samo se zezali - klopa u skupim restoranima, viđanje samo kad smo raspoloženi, i ******* na neobičnim lokacijama. Pravo da ti kažem, to je jedna od onih uspomena zbog kojih mi starenje ne pada teško. Lepo sam se provela, kad je bilo vreme za to :)

Moze, za ovu boldovanu ljubav sve :kafa:

4179-795363bef1fb11dfc2db47dac95a6201.jpg

Jeste li nekad bile nečije ljubavnice?Osuđujete li žene koje svesno odlučuju da budu "druge"?Može li ljubav biti opravdanje za to?

...pffffff nisam...doduse omaskom sam se ljubila sa jednim ozenjenim...bas cudno, nista nisam primetila:lol:

...ne osudjujem, kako ja mogu znati kakvi su odnosi izmedju nje i njega, njega i njegove zene...mozda bi mi ljubavnica bila simpaticna a zena monstrum...veze nemam, jedino sam sigurna da ne bih zelela sebi da budem nekome opcija br. 2...

Jesam.
Ne osudjujem.
Dok si supruga trpis mnogo u braku zarad dece,porodice itd. a kao ljubavnica uzivas,on se trudi,sve je u tajnosti,nema ljubomore,nema pitanja sta si danas skuvala,operi mi ves,peglaj ovo,radi ono ... vec je igra onako kako ja vodim (govorim iz licnog iskustva)... Nikada vise ne bih pristala na bracnu zajednicu. Meni je sasvim ok. Nravno osudjujem ljubavnice koje se mesaju u brak ili vezu,dozvoljavaju da neka zena pati zbog njih,da zna da one postoje,da on zapostavlja zenu (devojku,verenicu)

Back