- Poruka
- 47.948
..ili pohovane palacinke sa kavurmom i cvarcima..mljac...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne bih lagao, sigurno...Kako biste rešili ovaj problem ako uopšte i postoji?!
Ljubavnici su često postlednja rupa na svirali naročito kad ih se neko zasiti...Bitniji ti cvarci frajeru?...od men dalje, cao...
Logicno..problem neresiv...
Jedan moj prijatelj iz inostranstva ima mladu ljubavnicu u Srbiji.
I povremeno se navataju kad on dođe u Srbiju sve krišom da njegova žena ne sazna, je li...
I dogovorili viđanje i sve međutim njemu iskrslo nešto novo. Stari drugar iz detinjstva mu se javio i pozvao ga na druženje.
I on odyebo ljubavnicu i otišao kod drugara na šljivovicu, čvarke i kavurmu.
Ljubavnica sve saznala, videla na Instagramu i prsla.Kako čvarci i kavurma mogu da budu vredniji od nje?!
Nastao pičvajz. Pitanje je šta će uraditi, ali raskinuli su.
Šta biste vi uradili na mestu dotičnih ljudi?!
Kako biste rešili ovaj problem ako uopšte i postoji?!
A možda je imao i neke skrivene planove, ko zna?tko mu je kriv kad mora da se kaci po društvenim mrežama![]()
Bravo, rođeni!Pa to je zato što se pederasto-pedofilski svijet modnih kreatora koji bi bili najsretniji da svaka žena liči na mršavog dječaka od deset godina zavukao i na farme.
Nažalost, ni svinjci više nisu sigurna skloništa od te pošasti.
Kako ćeš otopiti čvarke kad današnje svinje izgledaju kao Victoria Beckham?
Današnji svijet jedno je tamno i bezbožno mjesto, tu sotona stoluje.
teško mi je da tebe zamislim (zamišljam te da si kao na avataru) kako ljuštiš šljivovicu uz čvarke i kiseo kupuscvarci su cvarci jos uz sljivovicu i kiso kupus..tu dileme nema
sljivovicu bas i ne jer ne pijem alkohol, ali cvarci po nekad i kiseo kupus onako zut, rskav. i lepo uskiso.... moze ..teško mi je da tebe zamislim (zamišljam te da si kao na avataru) kako ljuštiš šljivovicu uz čvarke i kiseo kupus![]()
Sa kobajompalačinke sa čvarcima![]()
Чим храна постане преча од секса из човека младост истиче...Jedan moj prijatelj iz inostranstva ima mladu ljubavnicu u Srbiji.
I povremeno se navataju kad on dođe u Srbiju sve krišom da njegova žena ne sazna, je li...
I dogovorili viđanje i sve međutim njemu iskrslo nešto novo. Stari drugar iz detinjstva mu se javio i pozvao ga na druženje.
I on odyebo ljubavnicu i otišao kod drugara na šljivovicu, čvarke i kavurmu.
Ljubavnica sve saznala, videla na Instagramu i prsla.Kako čvarci i kavurma mogu da budu vredniji od nje?!
Nastao pičvajz. Pitanje je šta će uraditi, ali raskinuli su.
Šta biste vi uradili na mestu dotičnih ljudi?!
Kako biste rešili ovaj problem ako uopšte i postoji?!
Рече особа која би гузу дала за добре чварке.Чим храна постане преча од секса из човека младост истиче...
Дакле, нашла бих новог љубвника![]()
Па прво гуза, онда чварциРече особа која би гузу дала за добре чварке.![]()
Istopiti prvo mast sa guze pa onda svinjskuПа прво гуза, онда чварци
Знају се приоритети.
Ја знам да би се ти увек прво одлучио за клопу.Istopiti prvo mast sa guze pa onda svinjsku
Blago tebe tako pametnomЈа знам да би се ти увек прво одлучио за клопу.
a svašta mož da budeA možda je imao i neke skrivene planove, ko zna?![]()
Ја знам да би се ти увек прво одлучио за клопу.
3 muhe jednim udarcema svašta mož da bude
ovako kao otišao na klopu, okačio se da vide i žena i ljubavnica da je bio s dečkići a otišao trećoj![]()
po mojoj3 muhe jednim udarcem![]()