Ljubavni trougao

tikidusa

Početnik
Poruka
35
Sinoc sam izlazila sa momkom i bivsim frajerom.Steta je da ne prosetam obojicu.Jes da ovaj bivsi nije bio u planu ali kad je vec naisao sta je tu je povedosmo i njega.Sve u svemu vece je bilo jako zanimljivo.Na kraju se svi izljubismo i ostalo je pitanje ko je s kim sad u semi.Prosto je neprijatno da ih pitam kako je vece zavrsilo s obzirom da su njih dvojica otpratili mene, a onda negde zavrsili zajedno. E sad pitanje je, jesam li ja mozda visak??? :roll: :shock: :confused:
 
Kad_LupimLupim:
Ako jesi onda su te bash onako zaebali svetski... za medalju :lol:
Jachi ti decko, kad izlazis s bivshim i naleces na njega :roll:Pa nista onda da im se ponudim kao kuma :lol: to je najmanje sto mogu da ucinim za njih jer su mi obojica vrlo dragi likovi i neka su mi oni zivi i zdravi jer na kraju ljubav pobedjuje :lol:
 
Kad_LupimLupim:
A mozda samo oce trojku, al' ne znaju kako da ti kazu (:


Pa zvala sam ih veceras obojicu da ponovimo veselo vece ali nesto nisu bili raspolozeni...bice da su zavrsili poso bez mene.Ma instikt mi govori da sam ja suvisna u celoj prici, priznali oni to ili ne. A obojica dobro znaju da mogu sve da mi kazu bez ustrucavanja :razz:
 
Uvek su mi govorili da se pazim drugarica i da ih drzim na distanci od svog decka,a da mi je neko pricao da drzim podalje bivseg od sadasnjeg uvek bih mislila da je to zbog rivalstva, a ne da ce da se rode emocije izmedju njih. Pitam se gde ce biti kraj njihovoj ljubavi s obzirom da su sad "najbolji drugari" i da veceras izlaze sami. A mene planiraju tek za daleki vikend. :roll: :shock:
 
Tinar:
Samo, nemoj njega da upoznajesh ni sa jednim bivshim. :lol:
Znash kako kazu, treca sreca.

:lol: U pravu si, naucila sam lekciju...stvarno ne znam cime sam doprinela da se njih dvojica toliko zblize, ali drago ako sam ih uveselila. A dok se nisu licno upoznali mrzeli su se kao najgori neprijatelji tako da mi nije jasno sta sam to propustila i kad je mrznja presla u ljubav. :razz:
 

Back
Top