T
trachara
Gost
ti derer da ides kod carobnjaka iz oza da ti da srce
hladnokrvni jedan surovi jedan bezosecajni jedan...decace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se moram nešto Traču Off Topic,
a kada je bila racija?
Vidim da nema Magneta, Gustava, Dragantarda i ko zna koga još?!?
ti derer da ides kod carobnjaka iz oza da ti da srce
Da,yebe se sa strane ali joj je mnogo teshko i pati zbog toga.![]()
-Zaljubljen do bola
-Devojka ima decka 4 godine
-Navodno smo zajendo o "drugom"(ili prvom) ne pricamo
-Super nam je kada smo zajedno
-riba/rak
-ja riba ona rak
Shta da radim bRE ?! Pojescu se ziv zato shto stalno mislim o tome kako ona josh uvek ima dobre odnose sa (bivshim)deckom.. ne znam da li su zajedno, ne znam da li se cuju ... uffff!!! . Poludecu ... nisam ljubomoran samo ne zelim da je izgubim. A plasim se da ce se to desiti. Da ali da ja begam iz veze ili da ostanem pa shta se desi desi se ?

LJUDI!
Ajde malo paznje na temu ne na medjusobne odnose calnova foruma.
Kakav ja pristup da imam ... da li biti dobar kao do sada posvetiti paznju... ili biti hladan u fazonu boli me uvo.
-Zaljubljen do bola
-Devojka ima decka 4 godine
-Navodno smo zajendo o "drugom"(ili prvom) ne pricamo
-Super nam je kada smo zajedno
-riba/rak
-ja riba ona rak
Shta da radim bRE ?! Pojescu se ziv zato shto stalno mislim o tome kako ona josh uvek ima dobre odnose sa (bivshim)deckom.. ne znam da li su zajedno, ne znam da li se cuju ... uffff!!! . Poludecu ... nisam ljubomoran samo ne zelim da je izgubim. A plasim se da ce se to desiti. Da ali da ja begam iz veze ili da ostanem pa shta se desi desi se ?
a ako je u vezi,a ti se tu nesto guzis,e pa onda bih ti da sam na mestu tog lika razbio sve,ali sve zube dizalicom od kola,onom hidraulicnom

Nisam ja u fazi da joj se ulizujem bezvrednim pricama i situacijama. Jednostvano ne spominjem drugog i to je to. Neka sama odluci koga ce ? Zasto bih ja o tome preterano razmisljao?[/QUOTE]
Ok je to razmisljanje da ne osecas nista i da ti je ona neka kres shema.
Zato ne glumi hladnocu i nemoj da pises recenice koje bi voleo da izgovoris i misli koje bi voleo da imas u glavi.
ne razumem, zasto bi mu razbio zube?