LJUBAVNI SAVET !

dakle, dechko, svakako cesh uraditi ono shto ti mislish da bi trebalo, i to je i ispravno skroz.. al` takav mi se zakljuchak namece iz tvog selektivnog "slushanja" saveta.. pa, srecno ti bilo u svakom sluchaju!

-Zaljubljen do bola
-Devojka ima decka 4 godine
-Navodno smo zajendo o "drugom"(ili prvom) ne pricamo
-Super nam je kada smo zajedno
-riba/rak
-ja riba ona rak

Shta da radim bRE ?! Pojescu se ziv zato shto stalno mislim o tome kako ona josh uvek ima dobre odnose sa (bivshim)deckom.. ne znam da li su zajedno, ne znam da li se cuju ... uffff!!! . Poludecu ... nisam ljubomoran samo ne zelim da je izgubim :(. A plasim se da ce se to desiti. Da ali da ja begam iz veze ili da ostanem pa shta se desi desi se ?

Jadniče, znam kako ti je :(
Oš ti kaem nešto?
Nećete biti sa njom ni ti ni taj...
Ne zna ona koga voli i zašto...
A jes' zaebano.
A ne možeš da je ne voliš. Problem...
Yebi to dokle god možeš, posle nema više...

-Zaljubljen do bola
-Devojka ima decka 4 godine
-Navodno smo zajendo o "drugom"(ili prvom) ne pricamo
-Super nam je kada smo zajedno
-riba/rak
-ja riba ona rak

Shta da radim bRE ?! Pojescu se ziv zato shto stalno mislim o tome kako ona josh uvek ima dobre odnose sa (bivshim)deckom.. ne znam da li su zajedno, ne znam da li se cuju ... uffff!!! . Poludecu ... nisam ljubomoran samo ne zelim da je izgubim :(. A plasim se da ce se to desiti. Da ali da ja begam iz veze ili da ostanem pa shta se desi desi se ?

nije mi jasno da li je u vezi ili je bila u vezi,mrzi me sad da citam sve

ako je bila u vezi,i sad kao nesto uvodi i tog baju u prichu,reci joj jasno....ili si sa mnom ili nisi,ako ne moze da se odluci istog trenutka,okreni joj ledja i dovidjenja

a ako je u vezi,a ti se tu nesto guzis,e pa onda bih ti da sam na mestu tog lika razbio sve,ali sve zube dizalicom od kola,onom hidraulicnom

Nisam ja u fazi da joj se ulizujem bezvrednim pricama i situacijama. Jednostvano ne spominjem drugog i to je to. Neka sama odluci koga ce ? Zasto bih ja o tome preterano razmisljao?[/QUOTE]

Ok je to razmisljanje da ne osecas nista i da ti je ona neka kres shema.
Zato ne glumi hladnocu i nemoj da pises recenice koje bi voleo da izgovoris i misli koje bi voleo da imas u glavi.

E cale preterano serkish.

Nije to "hladan" fazon vec normalno razmisljanje ili (ne) kada imam preca posla. Kao npr. o nama . Zasto bih ja razmisljao i tome koga ce ona da izabere. Naravno da ne zelim da je izgubim ali ako je i izgubim neka bude zbog njega a ne zbog moje ljubomore, Kapirash stari?

jao to je onaj rad...ima oni cheaters..jeste gledali vi to nekad?
to je neka americka glupost, reality, kad se kao istripujes da te muz/decko/zena/devojka vara i onda pazi sad
unajmis tu tv ekipu da ti prati tog tvog
i ona bogznakako imaju i detektive i sta ti ja znam

i glavna fora je suocavanje
i uvek, ali uvek ovaj prevareni napada (cesto i fizicki) ovu trecu osobu
nikad ne napada tog svog koji ga vara nego napada ovog sa strane
a cesto ovaj treci ni ne zna da ovaj ima nekog...
ma budalastina
ako ja znam sto ja sad pricam o ovome...sta ste da me zbunite

šta ti u stvari hoćeš kanada?
da ona bude sa tobom jel taj rad
ništa da pohvatam kad i en čitam šta da hvatam
jao ala je tebi teško jbt
e stavi bre ćurku ludu ispred sebe
protresi joj ramena
i reci
hoću da budemo zajedno
ti i ja
bez drugih
jel možeš ti to kojim slučajem ženo?

ne razumem, zasto bi mu razbio zube?

stani bre,jel me zezas sad??
zasto bih razbio zube nekom,da sam na mestu lika koji je sa ribom 4 dine,a taj neko mi se mota oko ribe,tj. ne mota se nego je ****,mislim i nju bi spalio na lomachi,ali bi sigurno on prvi najebao,jer drolje u takvim situacijama potezu za suzama,pa kao nisi odmah 100 % siguran i sranja...i za to me pitas zasto????pa ne znam...istripovao sam se :?

evo sad sam se iznervirao i ne bih mu razbio zube dizalicom,nego bih ga polako nagazio tochkom preko glave i potpisao bih se onako...snazno!

Back