Ljubavni problem

sara111

Početnik
Poruka
9
E,ovako...Ja sam Strelica,u podznaku Rak.Bila sam u vezi sa jednim Rakom.E sad,on je mene voleo,i ja sam njega,ali kao najboljeg druga.On je sa mnom raskinuo i rekao mi da ne moze vise,da zna da ga nikada necu zavoleti itd.Za Novu godinu sam ga videla i nesto u meni se probudilo...Mislim da pocinjem da ga volim,ali nisam jos sigurna.Nije hteo ni da mi se javi.Poslala sam mu poruku pre neki dan,u kojoj sam mu cestitala N.g. a on meni nista.Zelela bih da ga vratim,ali ne znam kako...Ako neko ima dobar savet,bicu mu veoma zahvalna!

Prvo mislim da ovo nema veze sa horoskopom, ali nema veze.
Sto se tice konkretnog problema vrlo je skakljivo bili ste zajedno on je tebe voleo i bio svestan da ti njega volis kao druga... nije mi jasno kako ste uopste bili zajedno kako si se ti smuvala sa najboljim drugom :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
Jedino realno resenje je da pricate otvoreno da mu kazes kako stoje stvari ali ne da kazes da ti se cini nego da si sigurna da pocinjes da ga volis i da ga pitas da li nije mogao vise da bude s tobom jer si ga volela kao druga ili nije mogao vise da bude s tobom jer te vise ne voli.
Sve u svemu bice to vrlo teska bitka, ali ako se stvarno volite preci cete preko toga, a ako ne svako na svoju stranu i bar se javljajte jedno drugom na ulici to je onako ljudski, zar ne?! :wink:

Dovla je diplomata...prava Vaga.
E sad evo malo surovije verzije Vage: mila moja us.rala si motku,bez uvrede.Čas ga voliš kao druga čas ne.Pa to zbunjuje i jače a ne muškarca Raka.Oni su suviše osetljivi, emotivni, zlopamtila bla bla bla da bi se tako igrali.
Moj savet: mani ga.
Nađi nekgo zgodnog dečkonju u znaku Vage, Lava, Blizanca i sl.
Mnogo sreće!
pozz

Back