Ljubavni problem , savet - hitno!

Anchi A.

Početnik
Poruka
1
Evo ovako..Bila sam sa jednim deckom 5 meseci,i super nam je bilo,medjutim,u nasu vezu se umesala treca osoba (zenska) i nije me prevario ali je devojka uspela da unisti vezu,to je neverovatno. I to je bio razlog mog raskida.Zatim je on mene molio da se pomirimo,ali je ponos bio jaci tako da nista nije bilo od toga.Posle mesec dana sam saznala da je on u vezi sa mojom bivsom dugogodisnjom drugaricom (bile smo nerazdvojne skoro 15 godina) i to me je jako pogodilo.Sa njim se ponekad cujem,popricamo "prijateljski" i problem je sto ja njega i dalje volim,i ne mogu da ga zaboravim. Ne znam da li bih trebala to da mu kazem i sta da bih inace trebala da uradim ? Pomozite pls :(

Dakle, prvo dozvoli da neko treci prekine vasu vezu, a onda se, potpuno slucajno jelte, smuva sa tvojom naboljom drugaricom
Pri tome ti sa njim pricas kao da nista nije bilo
Pa dobro, mozes tako da nastavis ili da jednom, kad se zapricate, stanes, stavis mu ruku na rame, nezno ga pogledas, uhvatis jednom rukom za potiljak.....a onda da odvalis glavom u nosinu, da bar ima uspomenu na tebe u vidu slomljenog nosa

Drugim recima, momak je glupi kretenchic, i nema razloga da se pravis da si kul, ako nisi
Nego stoku medju rogove, ako tako osecas, ili pak nastavi dalje ovako, ako ne osecas, jer u tom slucaju, ponasas se sasvim ok, tj. indiferentno, jer te to ne pogadja

Sto rece neko "pros´o ti voz".

Ne mogu se osloboditi utiska da te je u celoj prici najvise pogodila cinjenica da je u vezi sa tvojom (bivsom) dugogodisnjom drugaricom. :roll:

Kad muskarca odbijes, nakon sto si ga pustila da cvili i da moli, onda uglavnom posle mozes da se nasadis na glavu - neces ga vise zanimati. Gledaj ti da ga sto pre prebolis. ;)

batali druzenje sa njim i pricu...bice ti posle krivo kad te prodju osecanja, osecaces se kao ovca...
sad se verovatno osecas kao da treba da budes super osoba da bi on video sta je izgubio...
nemoguce je da sad to vidis, niko to ne moze...ali trenutno mozes da utices na taj privid odnosa koji vas dvoje imate...prekini kontakt i oladi ga...
pricam iz iskustva :)

Evo ovako..Bila sam sa jednim deckom 5 meseci,i super nam je bilo,medjutim,u nasu vezu se umesala treca osoba (zenska) i nije me prevario ali je devojka uspela da unisti vezu,to je neverovatno. I to je bio razlog mog raskida.Zatim je on mene molio da se pomirimo,ali je ponos bio jaci tako da nista nije bilo od toga.Posle mesec dana sam saznala da je on u vezi sa mojom bivsom dugogodisnjom drugaricom (bile smo nerazdvojne skoro 15 godina) i to me je jako pogodilo.Sa njim se ponekad cujem,popricamo "prijateljski" i problem je sto ja njega i dalje volim,i ne mogu da ga zaboravim. Ne znam da li bih trebala to da mu kazem i sta da bih inace trebala da uradim ? Pomozite pls :(

Ako ti smeta što se tebi treća osoba umešala u vezu onda nije u redu da se sad ti nekome mešaš, tim pre što je u pitanju tvoja dugogodišnja drugarica. Vi ste raskinuli, njeno je pravo da bude sa njim a ti čekaj da ga zaboraviš pa traži novog. ;)

Back