some_goran
Početnik
- Poruka
- 20
Da li je neko od vas ikada patio za nekom devojkom/deckom vise od godinu dana a da ga ona/on nije ni primecivala? Please javite, treba mi pomoc!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4 godine...some_goran:Da li je neko od vas ikada patio za nekom devojkom/deckom vise od godinu dana a da ga ona/on nije ni primecivala? Please javite, treba mi pomoc!!!![]()
Taj tvoj smajli se i dalje smeši, zar ne?Pandemonium:Welcome to Hell![]()
Ne mogu da verujem. Ako vec ne smes konkretno da joj kazes sta osecas sta mislis da li bi te primecivala da si joj prisao, "slucajno" popricao s njom i sl.some_goran:Da li je neko od vas ikada patio za nekom devojkom/deckom vise od godinu dana a da ga ona/on nije ni primecivala? Please javite, treba mi pomoc!!!![]()
ah...mozda i pomogne...al juce...Кулиража:Ne mogu da verujem. Ako vec ne smes konkretno da joj kazes sta osecas sta mislis da li bi te primecivala da si joj prisao, "slucajno" popricao s njom i sl.some_goran:Da li je neko od vas ikada patio za nekom devojkom/deckom vise od godinu dana a da ga ona/on nije ni primecivala? Please javite, treba mi pomoc!!!![]()
Uuu to jeste gadno. U principu najgore je da gajiš neke lažne nade. Nemoj da mu hraniš ego, kontaj ga kao jednog od miiiiliooon drugih (među njima je sigurno i onaj kome ćeš se svidetimiss:a fora je sto on uopste nije neki frajer il tako nesto pa da bude tipa "neosvojiv" nego je tako...![]()
ma ne znam vise me i prosla volja za njega...sad mi sve opusteno... :wink:LPhoklica:Uuu to jeste gadno. U principu najgore je da gajiš neke lažne nade. Nemoj da mu hraniš ego, kontaj ga kao jednog od miiiiliooon drugih (među njima je sigurno i onaj kome ćeš se svidetimiss:a fora je sto on uopste nije neki frajer il tako nesto pa da bude tipa "neosvojiv" nego je tako...![]()
).
Nije da ne smem. Vec sam pokusavao da joj objasnim u kakvoj sam situaciji ali... nista. Tokom ovih godinu i po koliko vec traje sve to, imao sam vise devojaka, ali ipak ona je ostajala...Кулиража:Ne mogu da verujem. Ako vec ne smes konkretno da joj kazes sta osecas sta mislis da li bi te primecivala da si joj prisao, "slucajno" popricao s njom i sl.some_goran:Da li je neko od vas ikada patio za nekom devojkom/deckom vise od godinu dana a da ga ona/on nije ni primecivala? Please javite, treba mi pomoc!!!![]()
:wink:inspirion:2.5 godine za devojkom. To je normalno i nemoj da te loze da je kul imati makar nekog.Opusteno.
uuuh uzbudljivo, da li ste se uživo upoznali (videli, čuli, nasmešili... :winkKad_LupimLupim:Ok, evo malo sentimentalnosti i od mene, da ne bude da... imam kastrirana osecanja:
Pre, evo sad u aprilu ce da bude, ravno pet godina sam upoznao divnu devojku preko neta. Problem bese sto nas je razdvajalo celih 1500 km, povremeno smo jos u kontaktu... Eto 5 godina i siguran sam da je necu nikad zaboraviti.
some_goran:Da li je neko od vas ikada patio za nekom devojkom/deckom vise od godinu dana a da ga ona/on nije ni primecivala? Please javite, treba mi pomoc!!!![]()
Nope, najveci stepen komunikacije smo distigli preko telefona. Inace dobre dve godine smo provodili bar (kazem bar, znaci umelo je to da bude i mnogo vise) po sat vremena dnevno pricajuci sto preko ICQ-a sto preko privete-a na IRC-u.LPhoklica:uuuh uzbudljivo, da li ste se uživo upoznali (videli, čuli, nasmešili... :winkKad_LupimLupim:Ok, evo malo sentimentalnosti i od mene, da ne bude da... imam kastrirana osecanja:
Pre, evo sad u aprilu ce da bude, ravno pet godina sam upoznao divnu devojku preko neta. Problem bese sto nas je razdvajalo celih 1500 km, povremeno smo jos u kontaktu... Eto 5 godina i siguran sam da je necu nikad zaboraviti.?
![]()
1500 km??pih,sitnica na mojih 3600km :wink: ali ta veza je zavrsena tako da mogu da odahnem,ali samo kad se setim ujedem se za usnu...Kad_LupimLupim:Nope, najveci stepen komunikacije smo distigli preko telefona. Inace dobre dve godine smo provodili bar (kazem bar, znaci umelo je to da bude i mnogo vise) po sat vremena dnevno pricajuci sto preko ICQ-a sto preko privete-a na IRC-u.LPhoklica:uuuh uzbudljivo, da li ste se uživo upoznali (videli, čuli, nasmešili... :winkKad_LupimLupim:Ok, evo malo sentimentalnosti i od mene, da ne bude da... imam kastrirana osecanja:
Pre, evo sad u aprilu ce da bude, ravno pet godina sam upoznao divnu devojku preko neta. Problem bese sto nas je razdvajalo celih 1500 km, povremeno smo jos u kontaktu... Eto 5 godina i siguran sam da je necu nikad zaboraviti.?
![]()
skoro...(zeznuo sam se u racunu)joGooOOD:savrsena? :shock:
Pa da si ih trazila na zeleznickoj stanici gore ne bi nasla...Moon Child:cutite sad svi
nikome nije kao meni
jer ja se JEDINA ovde (u to mogu da se kladim) lozim na decka koji se NE KUPA i alkoholicar je...![]()
A ovaj drugi na kog se lozim me qlira 200 na sat.![]()
A ovaj treci...E on se lozi na mene al je 400 km daleko.
Pa vi vidite![]()