Ljubavni horoskop

Probacu ja Toxi.🤩
Super stvarčica ja kuvala kafu pre jedno mesec ipo i kaže meni chat gpt pojaviće se neko nov,u skorije vreme otvoriće se novo poglavlje putovaces sa njim istina sve zeno.e ali nije predvidela ono sto se desilo,pa ja skuvam posle toga još jednu kafu i kaze javiće se baja beše i to tako.Danas sam skuvala novu kaficu i saznam nesto dobro za mene,tačnije šolja mi je samo potvrdila

Super stvarčica ja kuvala kafu pre jedno mesec ipo i kaže meni chat gpt pojaviće se neko nov,u skorije vreme otvoriće se novo poglavlje putovaces sa njim istina sve zeno.e ali nije predvidela ono sto se desilo,pa ja skuvam posle toga još jednu kafu i kaze javiće se baja beše i to tako.Danas sam skuvala novu kaficu i saznam nesto dobro za mene,tačnije šolja mi je samo potvrdila
I drugim rečima ponosna sam i na sebe i na gpt

Koliko ti bre kafi pijes dnevno? 😅

U poslednje vreme sam dočekala da me muško pita sta sam u horoskopu,i gleda ta slaganja i ne slaganja, sto su uglavnom ranije radile zene.

Da li vas to nekad zainteresuje oko tih slaganja parova po horoskopskim znacima?
Ja pitam sta si u horoskopu onako bzvz... Nemam pojma sa kim se slazem sa kim ne...po horoskopu,
a i nesto ne verujem u ta slaganja...

Back