Ljubavne svadje

Da li se svadjate?

• Da

• Ne

• Zavisi od klime i svetskih dešavanja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Toivonen

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
232
Svadjate li se cesto s vasim partnerom? Koliko cesto? Kako?

Video sam naroda sto na sred' ulice vice i psuje. Video sam i bacanje sudja kroz prozor, i hodanje ljutih ljudi, skoro golih (u gacama), na dvoru. Sta mislite vi o tome?

Poslednja izmena:
Buy the way,svađe su normalna stvar u vezi,ako ih baš uopšte nema onda tu nisu čista posla,onda je neko u vezi iz nekakve računice,pa prećutkuje da ne kažem trpi mnoge stvari,jednostavno nekakva idila ne postoji.Ljubomora je recimo i najčešći povod za početak nekakvog sukoba,koji kasnije i prerasta u svađu,ne uvek ali često.

Poslednja izmena:
Svadjate li se cesto s vasim partnerom? Koliko cesto? Kako?

Video sam naroda sto na sred' ulice vice i psuje. Video sam i bacanje sudja kroz prozor, i hodanje ljutih ljudi, skoro golih (u gacama), na dvoru. Sta mislite vi o tome?

onako...može se reći od prosečnog ka čestome...

...u određenom momentima tolerancija o kojoj svi ovde pišu hvalospeve ponestane...i to je to...

Buy the way,svađe su normalna stvar u vezi,ako ih baš uopšte nema onda tu nisu čista posla,onda je neko u vezi iz nekakve računice,pa prećutkuje da ne kažem trpi mnoge stvari,jednostavno nekakva idila ne postoji.Ljubomora je recimo i najčešći povod za početak nekakvog sukoba,koji kasnije i prerasta u svađu,ne uvek ali često.

Ovo je lepo definisano.
Ne volim da se svadjam, ne volim da cujem ili vidim svadju. Ali, ne volim ni da precutim kada mi nesto smeta. E sad, ako suprotna strana na moju primedbu hoce da skace ili povisi ton, njegova je stvar. Mislim, da nesporazumi mogu da se rese bez pomenutih afektacija.

Back