MrNapokon
Legenda
- Poruka
- 55.484
Ako nije zivot i smrt u pitanju, nema potrebe da mi daje vode u vazduhu. Mozemo jednostavno i lepo da se ljubimo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da sam sve svoje zelje ispunio, sad samo ubijam vreme :>P
ili ono tebe...Mislim da sam sve svoje zelje ispunio, sad samo ubijam vreme :>P
Ne vreme, nego okretanje zemlje oko Sunca :>|pili ono tebe...
kako se uzme...
ili ti što se okrećeš u svemiru Svemira...Ne vreme, nego okretanje zemlje oko Sunca :>|p
Pa da, vreme ne postoji zapravo, nego pratimo kako se okrecu zvezde i planete.ili ti što se okrećeš u svemiru Svemira...
ili ti što se okrećeš u svemiru Svemira....Ne vreme, nego okretanje zemlje oko Sunca :>|p
nije...tvojim svemirom je regulisano...Pa da, vreme ne postoji zapravo, nego pratimo kako se okrecu zvezde i planete.
pa eto ti i 24h ciklus, spavanje i kad se jede, sve je regulisano okretanjem Zemlje.
Svemira ne ali ocigledno zivimo po ritmu svemira.Svemira zabole da te reguliše ima pametnija posla...
i kad uzmeš milione i dalje si u svemiru Svemira...šta ćeš s Milionima? učiniti druge sretnim ili sebe sretnim tako što su drugi srećni jer su se sreli sa tvojim svemirom a i ti sa njihovim svemirima u Svemiru Svemira???...Svemira ne ali ocigledno zivimo po ritmu svemira.
Nego, kad dodjes tako do kraja zivota, i zadovoljan
si i srecan, kao sto rekoh, igras sah u parku,
ili forumasis :>P
A onda ti dune da ispunis biznis ideju pa zaradis
milione :>|p
Kad imas milione mozes da se bavis altruizmom :>Pi kad uzmeš milione i dalje si u svemiru Svemira...šta ćeš s Milionima? učiniti druge sretnim ili sebe sretnim tako što su drugi srećni jer su se sreli sa tvojim svemirom a i ti sa njihovim svemirima u Svemiru Svemira???...
al nam pravopis sve miran...
možeš i bez...Kad imas milione mozes da se bavis altruizmom :>P
Ne mozes. Prvo da zadovoljis osnovne potrebe, a sa viskom ...možeš i bez...
ali koliko se oni sa toliko se i oni bez
...
miran u Svemiru svemira...Ne mozes. Prvo da zadovoljis osnovne potrebe, a sa viskom ...
No opet, pre svega moras da budes miran, da bi to bilo
izvodljivo.
I ja se živo pitam.Kakva je ovo tema?![]()
Ovo su neke fetis seksualne zelje...Sta je tema?Da li je to davanje vazduha u vodi ili ples u kostimu kucne pomocnice koja se zaglavi u masini za susenje vesa ili mozda ipak 1001 list ruze kao staza do kreveta sa zavjesama...
vinograd ?Ovo su neke fetis seksualne zelje...Sta je tema?
Seksualne fantazije ili ljubavne zelje?![]()
I predivno i potresnoNe znam, pojma nemam, ponekad pomislim da je to vrijedno žrtvovanja vlastitog života i odlaska u smrt (zbog toga što vjerujem u reinkarnaciju pa mislim da imamo gotovo bezbroj popravnih), kako bi jedna mala, plavooka, plavokosa, dječje simpatično-đavolasta protestantkinja židovskog imena (Miriam, ali 100/100 bijela Njemica), manjina u mojoj katoličkoj osnovnoj školi, propustila sastanak s prijateljicom koja je taj dan pozvala na druženje.
Otišla se s njom naći da bi bezglava kakva je bila, izletila biciklom pred kamion.
Prema priči onih koji su vidili, vozač je izašao, uhvatio se za glavu, pao na koljena i zaplakao, dok se prijateljica od šoka tresla i ispovraćala.
U šta se nakon toga pretvorila, o tome ne želim pisati.
Zašto ovo pišem - pa zato što je moj profesor engleskog (najdivnija osoba na svijetu, Herr Thoms, sušta suprotnost balkanskim pedagozima) jednom presreo neki njen papirić upućen kolegici pid satom i naglas ga pročitao.
Pisala je nešto o meni, razred se počeo smijati ns sav glas, ona zamukla, a šutio i ja, zbog toga što sam mislio da me podjebava.
Tek kao odrasla osoba, shvatio sam da je to bio jedan od rijetkih trenutaka, kada me nije podjebavao.
Summa summarum, volio bi da sam je poljubio.
To je jedna od one tri famozne želje.I predivno i potresno