Da li je to davanje vazduha u vodi ili ples u kostimu kucne pomocnice koja se zaglavi u masini za susenje vesa ili mozda ipak 1001 list ruze kao staza do kreveta sa zavjesama...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ti si svakako #fejk jer ti kosa nije kao na profilnoj.....nista od toga.
a ja dozivotno moram da imam tu boju kose kao na profilnoj jel?Ti si svakako #fejk jer ti kosa nije kao na profilnoj.
17 ipo. Ti?a ja dozivotno moram da imam tu boju kose kao na profilnoj jel?
i koliko imas godina usput? obicno deca koriste #fejk stvarcice
1917 ipo. Ti?
Moram li sad da te slusam jer si starija?
Da izgledas bas mlado na slici
pre neki dan sam bila u prodavnici i uzela SomerzbiDa izgledas bas mlado na slici
Da li je to davanje vazduha u vodi ili ples u kostimu kucne pomocnice koja se zaglavi u masini za susenje vesa ili mozda ipak 1001 list ruze kao staza do kreveta sa zavjesama...
a vidis, kolko god godina da imas, svi smo ravnopravni na forumu, a neki matori su i totalno nezreli :>Ppre neki dan sam bila u prodavnici i uzela Somerzbi
plavusa, neka radnica, je bila naslonjena kod kasirke
i pita me koliko imas godina
ja kazem 19
a ona ni pet ni sest: devetnaest? nemas ti devetnaest! ne mozes mene da farbas znam ja tvoju generaciju daj boze da imas 15
ja stala gledam u nju, i na kraju izvadim licnu
a ona kao: pa sta meni pokazujes ja ne radim na ovoj kasi
i ode
mislim pa sta se koji k onda mesas gde ti nije mesto
istinaa vidis, kolko god godina da imas, svi smo ravnopravni na forumu, a neki matori su i totalno nezreli :>P
Sad cu ti reci, to je kada srce oce da se pribije uz srce i onda kada se zagrlite bude mnogo dobro.Da li je to davanje vazduha u vodi ili ples u kostimu kucne pomocnice koja se zaglavi u masini za susenje vesa ili mozda ipak 1001 list ruze kao staza do kreveta sa zavjesama...
Ne pratis svoj pdf? Sramota :>PNa kojoj sliki?![]()
Ne znam, pojma nemam, ponekad pomislim da je to vrijedno žrtvovanja vlastitog života i odlaska u smrt (zbog toga što vjerujem u reinkarnaciju pa mislim da imamo gotovo bezbroj popravnih), kako bi jedna mala, plavooka, plavokosa, dječje simpatično-đavolasta protestantkinja židovskog imena (Miriam, ali 100/100 bijela Njemica), manjina u mojoj katoličkoj osnovnoj školi, propustila sastanak s prijateljicom koja je taj dan pozvala na druženje.Da li je to davanje vazduha u vodi ili ples u kostimu kucne pomocnice koja se zaglavi u masini za susenje vesa ili mozda ipak 1001 list ruze kao staza do kreveta sa zavjesama...
Kad se ne secas niceg, onda je nebitno :>Pzbog toga što vjerujem u reinkarnaciju pa mislim da imamo gotovo bezbroj popravnih)