StArDuSt11
Početnik
- Poruka
- 1
Ja sam celoga zivota bila jako nesrecna u ljubavi od prvog decka do poslednjeg. Dok sam bila mladja mirila sam se sa tim da nemam srece, gutala knedle, vristala, padala u depresije iznova i iznova i zivela tako punih 15 godina. Ali onda sam dogurala do godina gde su se sve moje drugarice vec odavno udale i stvorile porodicu a ja sam i dalje ostala da placem i budem depresivna jer eto nemam ono sto raduje coveka.Sa godinama ostala sam sama bez prijatelja i icega. Onda sam potrazila pomic kog gatara i vracara da vidim o cemu se tu radi i zasto ne mogu da nadjem srodnu dusu i ako sam sasvim normalna i pozeljnog izgleda. Platila sam puno njih da mi naprave tu "ljubavnu magiju" razne vracare od obicnih pa onih boljih i na kraju stigoh i do cuvenog Hodzinog zapisa. Ali nista nikada. Ni jednom nije uspelo. Nisam neki vernik koji se svakodnevno moli ili ide po crkvama pa da me to stiti da magija ne deluje na meni ali verujem u Boga. Ne razumem kako to kod nekoga deluje a u mom slucaju ni Hodza pomogao nije a znam bas puno slucajeva gde je magija vrlo dobro radila i u pozitivnom smislu. Nista mi nije jasno. Kao da me Bog cuva od svega toga a opet iskreno nisam zasluzila da me sacuva.. Zanima me da li jos neko ima slicnog iskustva da mu je radjena magija a da nije uspela..