ljubavi prvoj zaborava nema

LastGentleman

Primećen član
Poruka
908
Pozz.. svima..
Mnoge stvari pamtimo u zivotu jel su prve na primer prvi dan u skoli,prvi izlasak u bioskop ili kafic,prvu casu alkohola,prvi poljubac
ali nista od toga se nepamti tako dobro kao prva ljubav
to je ono decije zaljubljivanje u kasnom detinjstvu kada se prelaze u nove stvari,nova otkrica itd..
zapravo to je nevina ljubav kada se moze iskreno voleti bez lazi jel znamo da deca ne mogu krijati svoja osecanja tako dobro (trebalo bih da ucimo od njih).
i ako se cini bezazlena ima velikog uticaja na covekovu licnost u buducnosti.
Odlikuje je:drzanje za ruke dugi pogledi, smesci,deljenje slatkisa
crveni obrascici nakon poljupca :rumenko: decije pricice,i sale ^_^
zato nema ni zaborava jel u njoj nema sujete i ljubomore,spijuniranja i svadjanja,i raznim glupostima koje nastaju u nekim buducim vezama.
Da li bih tako nesto trebali zaboraviti ja mislim da ne..E da je svaka ljubav ko prva kako bi ovaj svet lep bio:cmok2:

Ja prvu ljubav mjerim prvim kiss-om..jer sve do tad su bile simpatije, a ne ljubavi. A ta prva ljubav je bila na lito 96'.
Svirao je Leteci Odred svoju poznatu
.
Bila je to jedna divna i mlada ljubav koja se slatko sakrivala od cace i matere .. (bio je moj mali buntovnik)
Pocivao u miru moja prva ljubavi.

Poslednja izmena:
Ja prvu ljubav mjerim prvim kiss-om..jer sve do sad su bile simpatije, a ne ljubavi. A ta prva ljubav je bilo na lito 96'.
.
Bila je to jedna divna i mlada ljubav koja se slatko sakrivala od cace i matere .. (bio je moj mali buntovnik)

Ovo je bilo lepo, bez patetike.
Samo sećanje i malkooo nostalgije.
Divno.

Pozz.. svima..
Mnoge stvari pamtimo u zivotu jel su prve na primer prvi dan u skoli,prvi izlasak u bioskop ili kafic,prvu casu alkohola,prvi poljubac
to je ono decije zaljubljivanje u kasnom detinjstvu kada se prelaze u nove stvari,nova otkrica itd..
zapravo to je nevina ljubav kada se moze iskreno voleti bez lazi jel znamo da deca ne mogu krijati svoja osecanja tako dobro (trebalo bih da ucimo od njih).
zato nema ni zaborava jel u njoj nema sujete i ljubomore,spijuniranja i svadjanja,i raznim glupostima koje nastaju u nekim buducim vezama.
Da li bih tako nesto trebali zaboraviti ja mislim da ne..E da je svaka ljubav ko prva kako bi ovaj svet lep bio:cmok2:
:heart:
,,Naiđu tako dani.
Vetar ti u potiljak diše...":vatromet:

secam je se i vidim je ponekad... vise me ne privlaci nesto... ne zato sto je postala ruzna ili zato sto sam se razocarao u nju pa ne mogu ni da je smislim... jednostavno sam izgubio interesovanje za nju, al da se secam secam se... bilo je lepih trenutaka

secam je se i vidim je ponekad... vise me ne privlaci nesto... ne zato sto je postala ruzna ili zato sto sam se razocarao u nju pa ne mogu ni da je smislim... jednostavno sam izgubio interesovanje za nju, al da se secam secam se... bilo je lepih trenutaka

Pa što bi te uopšte i privlačila, bilo bi malo bolesno da te prva simpatija privlači nakon toliko vekova :cool:
Dakle, ne brini, sve je ok sa tobom.

Ja prvu ljubav mjerim prvim kiss-om..jer sve do tad su bile simpatije, a ne ljubavi. A ta prva ljubav je bila na lito 96'.
.

ja sam 96te vec bio na kokishki i djechacima :))))))))))))))))))))

Pozz.. svima..

Moja prva platonska ljubav, Nikola Sljivic, i danas znam broj njegovog telefona napamet xDD
Uh,kako sam bila zajlubljena...ali kad god mi pridje ja sma bezala, zato sto bih pocela da se smejem i da ne pomisli da sam caknuta,otisla bih, i danas mi se to desava, uglavnom, bas sam bila zaljubljena..:D Peti razred pa sve do kraja sedmog kada je on otisao iz skole, stariji je dve godine.
I sada ga sretnem i onaj njegov rendgenski pogled plavih ociju :)

Back