Ljubavi, kakvo ime da ti dam...

Tea

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.874
"Šta je u imenu?
Ono što zovemo ružom
pod bilo kojim drugim imenom bi mirisala jednako slatko. "
~ William Shakespeare, Romeo i Julija

Da li imate obicaj da dajete nadimke voljenoj osobi, i ako hocete otkriti neke od tih voljenih...
Evo za pocetak ja, ja sam neko ko ima hiljadu nadimaka za voljenu osobu a kako mi dolaze jednostavno ne znam, valjda me ljubav inspirise na to. Sad mi je zao sto ih nisam zapisivala, to je bilo bas nesto posebno.

"Šta je u imenu?
Ono što zovemo ružom

Da li imate obicaj da dajete nadimke voljenoj osobi, i ako hocete otkriti neke od tih voljenih...
Evo za pocetak ja, ja sam neko ko ima hiljadu nadimaka za voljenu osobu a kako mi dolaze jednostavno ne znam, valjda me ljubav inspirise na to. Sad mi je zao sto ih nisam zapisivala, to je bilo bas nesto posebno.

Bolje je imati hiljadu nadimaka za jednu osobu nego jedan nadimak za hiljadu osoba :mrgreen:

"Šta je u imenu?
Ono što zovemo ružom

Sve one usputne reči koje kažemo ili ne kažemo, nekako izblede, ali ostane ona jedna koja u sebi sadrži sve to, ali nije ni lepa ni romantična. Kod mene je tako nekako.
Da bih Vam to slikovito dočarala odaću Vam tajnu. :)
Ta reč koja je izrečena davno i danas ima istu veličinu, u nju stane ceo život.
"Stari" ...i kontra "Stara" ...Ne znam ko je prvi počeo, verovatno ja, to liči na mene.
Bili smo u dvadesetim...

p.s. nije ovo moja tajna, prepisala sam :cool::lol:

Back