User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Ljubav samo treba zenama. Coveku treba kuce ili macka da ga voli i pare da plati prostitutku i pivu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bolje je bez ljubavi zbog toliko ???može li se živeti bez ljubavi? ok, znam, ne može se bez hrane, vode i vazduha, sve ostalo može, a i ne mora..
ali da li čovek može biti srećan bez ljubavi? da li život ima smisla ako čovek ne voli i/ili nije voljen? ovde mislim isključivo na romantičnu ljubav između dve suprotnopolne osobe, aj dobro može i istopolne, a ne na ljubav prema deci, roditeljima, prijateljima itd..
zbog čega se predpostvalja da je ljubav uslov za sreću? zašto se kaže da ništa drugo nije bitno ako se ljudi vole? zar nije uslov za sreću pre svega zdravlje nas samih i naših bližnjih, a nakon toga mogućnost normalnog života u materijalnom smislu? jer realno, kako neko može biti srećan ako voli i/ili je voljen, a bolestan je i nema šta da jede? da li je priča o ljubavi varka, iluzija kojom se teše baš ti ljudi kojima nedostaju druge stvari u životu? i pošto se sve više ovde na ljisu upliće i religija, aj i ja da posolim malo- da li je ljubav poput religije, nešto u šta verujemo i kada nema nikakvog smisla, nešto u čemu tražimo utehu kada se sve ostalo raspada?
Ljubav je najlepsa stvar na svetu.
jel vas zanima kako je ljudima koji nikad nisu imali vezu? zamislite da ste usred pustinje na plus pedeset i umirete od žeđi a ne možete da umrete i tako svaki dan
Može. Na primer, ja sam ekstremno neostvarena osoba po pitanju tih ljubavno emotivnih stvari. Nikada nisam nešto jurio za ženama a one još manje zamnom. Možda mi je to nekada smetalo (mada se baš i ne sećam) ali sada sigurno ne. Sada mi je svejedno.
Šta ima sad matora konjina da se rasplinjujem u nekim emocijama i da prdim o nekoj ljubavi i udvaranju i ostalim glupostima.
Sa druge strane, ne mogu ni da zamislim sebe kako se nekome udvaram i mastim i viđam se, ispijam pićenca, šetam se držeći se za rukice... Nemam ja za te stvari ni vremena ni živaca. Ja sam uvek bio prilično neshvaćen čovek i takav ću biti dok ne "bacim kašiku".
Tako da se bez ljubavi svakako može živeti.
Ma kakva ljubav, samo da se "milojko" uvali u neku "milijanu" i to je to... ))
јадан блајби
Blajbi je težak aorist.
Blajbi je težak aorist.
блајби као алберт
дјуринг д вооор...
Nemoj tako, deka je simpatičan.
Život je nastao u moru ...