bmaxa
Legenda
- Poruka
- 66.466
Pravio sam gluposti do 2000. tad sam imao 31, a onda sam se opametio...Al nekako, ljubav i glupost nekako idu jedno uz drugo...zbog ljubavi svasta glupo covek ume da uradi..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pravio sam gluposti do 2000. tad sam imao 31, a onda sam se opametio...Al nekako, ljubav i glupost nekako idu jedno uz drugo...zbog ljubavi svasta glupo covek ume da uradi..
Vise bih rekla da glupost i zaljubljenost idu..volim da cujem tako nesto...drago mi je kad se ljudi nadju...
Al nekako, ljubav i glupost nekako idu jedno uz drugo...zbog ljubavi svasta glupo covek ume da uradi..
A zasto ljubav povezujete samo sa nekih turbulentnim osecanjima..koliko onda to nesto mozemo nazvati -ljubav..pitanje je...
..ima Balasevic jednu pesmu..ja sam se tu negde nasla sto se misljenja tice...
Pa njesi ti luce moje babaA to mi je nekako vise za mladost
Pa nisamPa njesi ti luce moje baba![]()
..valjda zato sto neki ta osecanja i prezivljavaju turbulentno...A zasto ljubav povezujete samo sa nekih turbulentnim osecanjima
Isti slucaj, ljubav se razvije dosta kasnije, ukoliko je lepo.Ne znam, inace sam neko ko se tesko zaljubljuje pa mi se cini da svi tako...![]()
Ljubav je slepa, ludost je prati..
Znaš tu bajkicu @LBarbara ?
..Seti se Barbara..valjda zato sto neki ta osecanja i prezivljavaju turbulentno...
Ne znam, inace sam neko ko se tesko zaljubljuje pa mi se cini da svi tako...![]()
Da li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav
Šanse su nikakve.Sve je otišlo u tri p.m.Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zivota?
Ja verujem u onu pravu ultimativnu ljubav, znam da postoji ali meni se nije desila.
Danas razmisljam, sta god da te lomi, sine, uvek daj najbolje od sebe, trazi najbolje, voli najbolje, grli najbolje, ljubi najbolje, daj od sebe najbolje.
Ali nemoj da si budala alo
dobri krompirko ko ljubavni ratni veteran vise puta ranjavan u vezama.brateee zvucis ko vucic sa ovim postom
Zivela Baad Girl + Bas =![]()
![]()
Jel a sta bad girl + bus ne kapiram