- Poruka
- 489
Nista ja tebe ne razumem. Spamujes temu. Za sve off topic komponente imam pp.Zašto si se pravio da si znaš već šta?
I čemu nalozi? ...mnogo njih
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nista ja tebe ne razumem. Spamujes temu. Za sve off topic komponente imam pp.Zašto si se pravio da si znaš već šta?
I čemu nalozi? ...mnogo njih
Apsolutno!I treba prema svima biti dobar.
Pp a?Nista ja tebe ne razumem. Spamujes temu. Za sve off topic komponente imam pp.
Ljubav i mrznja su opoziti, ali opoziti njima je ravnodusnost. Kada je u pitanju ravnodusnost, ondaLjubav i mrznja nisu opoziti, jer su to osecanja. Opozit i ljubavi i mrznji je nezainteresovanost, nepostojanje osecanja.
Upravo tako. Ravnodusnost je sredina na toj duzi.Ljubav i mrznja su opoziti, ali opoziti njima je ravnodusnost. Kada je u pitanju ravnodusnost, onda
svakako nisi zainteresovan sa nekom da udjes u vezu ili ona sa tobom. Govorimo o slucaju
kada postoje emocije izmedju dve osobe.
Nije, jer kod ravnodusnosti nema emocija prema osobi. Ne moze nikako ljubav da se pretvori u ravnodusnost, niti mrznja u ravnodusnostUpravo tako. Ravnodusnost je sredina na toj duzi.
Nemam sada svesku da nacrtam duz i objasnim matematicki.Nije, jer kod ravnodusnosti nema emocija prema osobi. Ne moze nikako ljubav da se pretvori u ravnodusnost, niti mrznja u ravnodusnost
jer ne mozes da mrzis neku prema kojoj si ravnodusan. Emocije svakako da mozes da potisnes i to se stalno desava jer sujeta
ima prioritet.
Ako si sa nekom, eto, da bi popunio prazninu izmedju emotivnih veza, totalno si ambivalentan prema njoj i njenim emocijama.Nemam sada svesku da nacrtam duz i objasnim matematicki.![]()
Jooooj, dva ce sata. Premoren sam. 3 sata visim ovde.Ako si sa nekom, eto, da bi popunio prazninu izmedju emotivnih veza, totalno si ambivalentan prema njoj i njenim emocijama.
Dakle, to se nikad ne pretvori u ono. ista stvar i sa zenske strane.
Verovatno se misli na erotsku ljubav..........posto postoji i ljubav prema roditeljima, deci, domovini, ..........Da li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Ја се бојим да се не разочарам, опетDa li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Ovo je tvoj autorski zaključak ili je to neko viđeniji zaključio ?To je promasena fraza. Ljubav i mrznja su dva ekstrema na spektrumu. Ako je ta linija tanka, onda to nikada nije ni bila ljubav.
Ozeni se pa ces da vidis jebotee pa mi javiDa li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Jesu li to tvoja viđenja, ili iskustva ili iz nekog priručnika ?U zrelim godinama nema vise zaljubljivanja. Ima samo ono -neko prija a neko ne prija...
Nema vise -ne mogu da zivim bez tebe, jer ste vec toliko puta preziveli..
Nema ljubavne nesanice jer ste ionako budni a i sutra je novi dan, caka vas posao, racuni a i znate
da je jutro pametnije od veceri..
Kada nesto krene po zlu ne cutite nego jasno i glasno kazete -ovo hocu a ovo, izvini, necu..
..a ako nesto ne moze ili ne ide onda lepo kazete "hvala" i odete...
Sto se pre pomirite sa time, bolje po vas...![]()
Mislim da postojiDa li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
U zrelim godinama nema vise zaljubljivanja. Ima samo ono -neko prija a neko ne prija...
Nema vise -ne mogu da zivim bez tebe, jer ste vec toliko puta preziveli..
Nema ljubavne nesanice jer ste ionako budni a i sutra je novi dan, caka vas posao, racuni a i znate
da je jutro pametnije od veceri..
Kada nesto krene po zlu ne cutite nego jasno i glasno kazete -ovo hocu a ovo, izvini, necu..
..a ako nesto ne moze ili ne ide onda lepo kazete "hvala" i odete...
Sto se pre pomirite sa time, bolje po vas...![]()
..pokupila negde usput ko zna odakle...da, ja tako stvarno mislim..Mhm, a ona drevna izreka: - Kad se stari panj upali.-
Jesu li to tvoja viđenja, ili iskustva ili iz nekog priručnika ?
Dok smo radili posao sa cvećem, dolazile razne mušterije: On devizni penzioner, ona - friška mlada (snajka)... zaljubljeni.
Vratio se naš gasarbajter iz Nemačke sa lepom penzijom i oženio se. Golupčići...
Zaro pitam, odakle su zaključci @LBarbara ?
Pa, one spolne daa, .. ali recimo da je drugačija.....pokupila negde usput ko zna odakle...da, ja tako stvarno mislim..
Nema ljubavi bez mladosti...![]()
..volim da cujem tako nesto...drago mi je kad se ljudi nadju...A ja bih rekla da sada potpunije volim
Svesnija sam i sebe i njega
Ne ocekujem nista jer imam sve
A opet dobijem vise nego sto sam zamislila da du dobiti od jednog odnosa
Dobila sam prijatelja, kompanjona, nekoga ko mi je u toliko tacaka slican a opet i drugaciji dovoljno da me i razume i pokrene i obrnuto, ja njega
I kako vreme odmice sve nam je bolje i zaista zivimo zivot
Kad si mlad
Malo si i glup
Zivis u nekim iluzijama
Da.A ja bih rekla da sada potpunije volim
Svesnija sam i sebe i njega
Ne ocekujem nista jer imam sve
A opet dobijem vise nego sto sam zamislila da du dobiti od jednog odnosa
Dobila sam prijatelja, kompanjona, nekoga ko mi je u toliko tacaka slican a opet i drugaciji dovoljno da me i razume i pokrene i obrnuto, ja njega
I kako vreme odmice sve nam je bolje i zaista zivimo zivot
Kad si mlad
Malo si i glup
Zivis u nekim iluzijama
Zato se zovu zrele godine..volim da cujem tako nesto...drago mi je kad se ljudi nadju...
Ljubav je slepa, ludost je prati..Al nekako, ljubav i glupost nekako idu jedno uz drugo...zbog ljubavi svasta glupo covek ume da uradi..
..koliko onda to nesto mozemo nazvati -ljubav..pitanje je...Pa, one spolne daa, .. ali recimo da je drugačija...
Nema ni žestokih osećanja (strasti) kao u mladosti.
Više ima poštovanja i empatije.