- Poruka
- 489
Ja sam svoje argumente valjano prikazao dok ti samo govoris "da, tako je kako ja kazem" .Da li si siguran da to nisi ti?

Podsecas me na moju prijateljicu svadjalicu. Dobra zena ali voli da udara kontre i tako. Mora njena zadnja biti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja sam svoje argumente valjano prikazao dok ti samo govoris "da, tako je kako ja kazem" .Da li si siguran da to nisi ti?
Ja se ne svađam. A ni jednom nisam rekla: da tako je kako ja kažem.Ja sam svoje argumente valjano prikazao dok ti samo govoris "da, tako je kako ja kazem" .
Podsecas me na moju prijateljicu svadjalicu. Dobra zena ali voli da udara kontre i tako. Mora njena zadnja biti.
Mrznja, ili antagonizam se razvija produbljivanjem konflikta izmedju dve osobe kada zive zajedno. Pitaj koga god ko se razisao.Postoji mnogo fraza na ovom svetu koje ljudi olako prihvate jer se ponavlja kao na raduje. Danas se ne misli dublje na ono sto se procita ili cuje. Mrznja je nesto ekstremno. Primer mrznjevje kada bi ti neko ubio dragu osobu pred ocima. Ti nikada ne bi presla u lovers. Sama izreka je neistinita. Mrznja je izuzetno jaka emocija. Tako da, ako sam nekoga istinski voleo, necu je nikada mrzeti.
Ja se ne svađam. A ni jednom nisam rekla: da tako je kako ja kažem.
I ne želim da moja bude zadnja.
Sve mi se čini da je the other way around~
Odgovorila sam ti. Ljubav ne zna za vreme niti epohu ni da li je srednji vek , antika ili današnjica..jer onda nije ljubav. Prosto.Mene interesuje vase razmisljanje. Moje je vec oformljeno.
Ostajem pri tome da su ljubab i mrznja ekstremi. Kad bi nacrtao duz i obelezio ta dva ekstrema, znao bi da nije tanka linija izmedju ta da, nego su pocetak i kraj te duzi. To o cemu govoris je vremensko umanjenje te iste ljubavi zbog razlicitih faktora koje dovode na ne postojanje ljubavi, a ako postoji jos neka negativna okolnost, onda se to polaaako krece ka mrznji. Ali ta linija nikada nije tanka.Mrznja, ili antagonizam se razvija produbljivanjem konflikta izmedju dve osobe kada zive zajedno. Pitaj koga god ko se razisao.
Nekad cak pukne i kad ne zive zajedno. Potom, ako roditelji imaju uticaj, a imaju, isto dolazi do sukoba.
Dakle bilo sta, bilo kakva neodlucnost, dovodi do raskida.
Moje srce je ironija bas kao i moj avatar.
Što nisi stavio vaskrsnuće kao avatarMoje srce je ironija bas kao i moj avatar.
Zasto bih? Nidje veze.Što nisi stavio vaskrsnuće kao avatar
Ili jodu
Zapatopo štopo sipi providanZasto bih? Nidje veze.
Fino receno. Bas sam razmisljao kako da formulisem uvodni post. Da li da govorim o epohama ili.. ali eto ti si to reklaOdgovorila sam ti. Ljubav ne zna za vreme niti epohu ni da li je srednji vek , antika ili današnjica..jer onda nije ljubav. Prosto.
AHAZasto bih? Nidje veze.
Sitnica stvara bes, bes stvara svadju, a svadja mrznju, a mrznja misli da napravis sranje. Neki ljudi tada idu u agresiju.Ostajem pri tome da su ljubab i mrznja ekstremi. Kad bi nacrtao duz i obelezio ta dva ekstrema, znao bi da nije tanka linija izmedju ta da, nego su pocetak i kraj te duzi. To o cemu govoris je vremensko umanjenje te iste ljubavi zbog razlicitih faktora koje dovode na ne postojanje ljubavi, a ako postoji jos neka negativna okolnost, onda se to polaaako krece ka mrznji. Ali ta linija nikada nije tanka.
Sta bre? Kako tema progresuje, ti manje i manje smisleno pises do momenta nerazumljivosti.AHA
Caught in 4k
Bre je to što znam ko si.Sta bre? Kako tema progresuje, ti manje i manje smisleno pises do momenta nerazumljivosti.
Vec smo ti i ja ustanovili odmah u startu da, ako covek nije duhovno cist, ne ume voleti. A ako jeste duhovno cist, on nece mrzeti. To ide jedno uz drugoSitnica stvara bes, bes stvara svadju, a svadja mrznju, a mrznja misli da napravis sranje. Neki ljudi tada idu u agresiju.
Dakle ako ne okrenes na dobro, takvu situaciju, stvara se i produbljuje antagonizam.
Neki ljudi samo trpe i ne prazne se, skuplja se, i kad se dovoljno skupi, tras, raskid.
Dakle, fora je da ti ne padas u bes nikada, ili kad padnes da druga strana moze to da podnese.
Ja recimo nisam pao u bes vise od 12 godina kolko ima moja cerka, koja me nikad nije videla
u rastrojenom stanju
Blago tebi. Uzmi jedan bambi i pocasti se.Bre je to što znam ko si.
Samo ako te te negativne stvari ne doticu, mozes, hladne glave da reagujes, i da imas samo jednu emociju, a to je ljubav.Vec smo ti i ja ustanovili odmah u startu da, ako covek nije duhovno cist, ne ume voleti. A ako jeste duhovno cist, on nece mrzeti. To ide jedno uz drugo
Pa da, to i govorim. Ljubav bez duhovne cistote nije stvarna. Iluzorna je i zato prolazna.Samo ako te te negativne stvari ne doticu, mozes, hladne glave da reagujes, i da imas samo jednu emociju, a to je ljubav.
Samo je malo to, eto pokrenulo samo taj jedan komentar, da filozofiras, i sad krenulo prepucavanje.Blago tebi. Uzmi jedan bambi i pocasti se.
Zašto si se pravio da si znaš već šta?Blago tebi. Uzmi jedan bambi i pocasti se.
SVi smo u nekoj relaciji (vezi) jedni sa drugimaSamo je malo to, eto pokrenulo samo taj jedan komentar, da filozofiras, i sad krenulo prepucavanje.
Dakle, u vezi, takve se stvari moraju zaustaviti, jer i ovo je neka veza...
I treba prema svima biti dobar.SVi smo u nekoj relaciji (vezi) jedni sa drugima