gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.431
Серем ти се у то "волим те" након што је третираш као смеће.Ma daj, rekao sam na kraju da je volim, kad je stigla skuvao joj kafu, nista dalje o tome nisam pomenuo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Серем ти се у то "волим те" након што је третираш као смеће.Ma daj, rekao sam na kraju da je volim, kad je stigla skuvao joj kafu, nista dalje o tome nisam pomenuo.
Pa upravo je fazon u tome. Kada sam bio mocan nisam joj ****, kada ona drzi sad mene, sad kenjam :>PMislio sam na tvoj brak. Ako ti je smetalo njeno rasipnistvo, zasto si to trpeo? I onda sada kada si nemocan, sve skreses u lice?
EEe u tome je stos, sto si trpeo ono sto ti smeta jer se moglo. I verujem da sada stize gorcina nemoci i kazes svasta. Razumem skroz. Ljudi svasta cine glupo u zivotu. Ne osudjujem.Pa upravo je fazon u tome. Kada sam bio mocan nisam joj ****, kada ona drzi sad mene, sad kenjam :>P
Tretirati kao smece, sam mogao pre 17 godina i u toku braka, ali nisam.Серем ти се у то "волим те" након што је третираш као смеће.
Tanka je linija između ljubavi i mržnjePa... razlikuje se lako, ako ništa drugo. Na jednoj strani je ljubav, a na drugoj mržnja.
Ne znam šta dalje o tome;
Kako ljubav reaguje na mržnju? Sa ciljem da je peinači.
Kako mržnja reaguje na ljubav? Sa ciljem da je ubije!
Mrznja nastaje onda kada se stvori netrpeljivost, kada se stvori taj antagonizam koji se desava, kada zive dva asocijtivna automata zajedno.
Боли ме гyзица, искрено.Tretirati kao smece, sam mogao pre 17 godina i u toku braka, ali nisam.
Nikad to nisam radio ni tad, pa ni sad. Kako mislis da je brak opstao
17 godina inace?
Pa to, jer se pravda da ne promeni posao, kao zbog toga sto moze da kuca na viber sa mnom i sto radi do 3, a kao ne do 17.EEe u tome je stos, sto si trpeo ono sto ti smeta jer se moglo. I verujem da sada stize gorcina nemoci i kazes svasta. Razumem skroz. Ljudi svasta cine glupo u zivotu. Ne osudjujem.
To je promasena fraza. Ljubav i mrznja su dva ekstrema na spektrumu. Ako je ta linija tanka, onda to nikada nije ni bila ljubav.Tanka je linija između ljubavi i mržnje
Ti si dobra dusica, sa tobom bi lako u braku, samo jos da nadjes nekog normalnog.Dobro, možda i jeste tako.
Pokušavam da rekonstruišem ljubav... ali veliki je to zalogaj. Ne znam šta je zagrljaj godinama, godinama i godinama. Srećom, rodila se sestričina da možemo da se medveđe zagrlimo, da se stežemo dok nam oči iskoče kad god se vidimo.
Bog me voli ako ništa, i Boga volim bezuslovno.
Ne znam šta je zagrljaj. Nemaš više koga ni da zagrliš, godinama!
Zivot je prekomplikovan da stane u par forumskih recenicaPa to, jer se pravda da ne promeni posao, kao zbog toga sto moze da kuca na viber sa mnom i sto radi do 3, a kao ne do 17.
I legne mi da ne sme viber i da mora da ostaje do 17. I to za krsh platu. A onda sto samo ne predju u neku
knjigovodstvenu firmu? Cela prica je tako pocela..
pa eto, imao sam muda, da dam primer. Inace, ona se uopste nije naljutila, jer zna da sam istinu rekao.Zivot je prekomplikovan da stane u par forumskih recenica
Nije promašena fraza. Linija je zaista tanka.To je promasena fraza. Ljubav i mrznja su dva ekstrema na spektrumu. Ako je ta linija tanka, onda to nikada nije ni bila ljubav.
Tanka je, i zato pucaju brakovi. A opet to je zato sto smo samo ljudi.Nije promašena fraza. Linija je zaista tanka.
Uzmi za primer from haters to lovers.
Postoji mnogo fraza na ovom svetu koje ljudi olako prihvate jer se ponavlja kao na raduje. Danas se ne misli dublje na ono sto se procita ili cuje. Mrznja je nesto ekstremno. Primer mrznjevje kada bi ti neko ubio dragu osobu pred ocima. Ti nikada ne bi presla u lovers. Sama izreka je neistinita. Mrznja je izuzetno jaka emocija. Tako da, ako sam nekoga istinski voleo, necu je nikada mrzeti.Nije promašena fraza. Linija je zaista tanka.
Uzmi za primer from haters to lovers.
Da slažem seTanka je, i zato pucaju brakovi. A opet to je zato sto smo samo ljudi.
Ti baš filozofiraš zar ne?Postoji mnogo fraza na ovom svetu koje ljudi olako prihvate jer se ponavlja kao na raduje. Danas se ne misli dublje na ono sto se procita ili cuje. Mrznja je nesto ekstremno. Primer mrznjevje kada bi ti neko ubio dragu osobu pred ocima. Ti nikada ne bi presla u lovers. Sama izreka je neistinita. Mrznja je izuzetno jaka emocija. Tako da, ako sam nekoga istinski voleo, necu je nikada mrzeti.
Izgleda;Ti si dobra dusica, sa tobom bi lako u braku, samo jos da nadjes nekog normalnog.
Ti bas nemas argumente?Ti baš filozofiraš zar ne?
Ne želim da ih dam posle tvojih teorija.Ti bas nemas argumente?
Vec zamisljam na televiziji debatu, ti i bilo koji sagovornik. Tema o ljubavi. On iznese argumente, ti samo odgovoris da osoba filozofira i da neces izneti svoju teoriju. Publika i voditelj zanemeli.Ne želim da ih dam posle tvojih teorija.
Pročitaj šta si napisao i skontaj zašto sam napisala da filozofiraš.Vec zamisljam na televiziji debatu, ti i bilo koji sagovornik. Tema o ljubavi. On iznese argumente, ti samo odgovoris da osoba filozofira i da neces izneti svoju teoriju. Publika i voditelj zanemeli.
Što misliš da se danas razlikovalo od juče ?Da li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Ok, nemas argument.Pročitaj šta si napisao i skontaj zašto sam napisala da filozofiraš.
Mene interesuje vase razmisljanje. Moje je vec oformljeno.Što misliš da se danas razlikovalo od juče ?
Da li si siguran da to nisi ti?Ok, nemas argument.