Ljubav

Mrznja nastaje onda kada se stvori netrpeljivost, kada se stvori taj antagonizam koji se desava, kada zive dva asocijtivna automata zajedno.

Dobro, možda i jeste tako.
Pokušavam da rekonstruišem ljubav... ali veliki je to zalogaj. Ne znam šta je zagrljaj godinama, godinama i godinama. Srećom, rodila se sestričina da možemo da se medveđe zagrlimo, da se stežemo dok nam oči iskoče kad god se vidimo.
Bog me voli ako ništa, i Boga volim bezuslovno.
Ne znam šta je zagrljaj. Nemaš više koga ni da zagrliš, godinama!

EEe u tome je stos, sto si trpeo ono sto ti smeta jer se moglo. I verujem da sada stize gorcina nemoci i kazes svasta. Razumem skroz. Ljudi svasta cine glupo u zivotu. Ne osudjujem.
Pa to, jer se pravda da ne promeni posao, kao zbog toga sto moze da kuca na viber sa mnom i sto radi do 3, a kao ne do 17.
I legne mi da ne sme viber i da mora da ostaje do 17. I to za krsh platu. A onda sto samo ne predju u neku
knjigovodstvenu firmu? Cela prica je tako pocela..

Dobro, možda i jeste tako.
Pokušavam da rekonstruišem ljubav... ali veliki je to zalogaj. Ne znam šta je zagrljaj godinama, godinama i godinama. Srećom, rodila se sestričina da možemo da se medveđe zagrlimo, da se stežemo dok nam oči iskoče kad god se vidimo.
Bog me voli ako ništa, i Boga volim bezuslovno.
Ne znam šta je zagrljaj. Nemaš više koga ni da zagrliš, godinama!
Ti si dobra dusica, sa tobom bi lako u braku, samo jos da nadjes nekog normalnog.

Pa to, jer se pravda da ne promeni posao, kao zbog toga sto moze da kuca na viber sa mnom i sto radi do 3, a kao ne do 17.
I legne mi da ne sme viber i da mora da ostaje do 17. I to za krsh platu. A onda sto samo ne predju u neku
knjigovodstvenu firmu? Cela prica je tako pocela..
Zivot je prekomplikovan da stane u par forumskih recenica

Nije promašena fraza. Linija je zaista tanka.
Uzmi za primer from haters to lovers.
Postoji mnogo fraza na ovom svetu koje ljudi olako prihvate jer se ponavlja kao na raduje. Danas se ne misli dublje na ono sto se procita ili cuje. Mrznja je nesto ekstremno. Primer mrznjevje kada bi ti neko ubio dragu osobu pred ocima. Ti nikada ne bi presla u lovers. Sama izreka je neistinita. Mrznja je izuzetno jaka emocija. Tako da, ako sam nekoga istinski voleo, necu je nikada mrzeti.

Postoji mnogo fraza na ovom svetu koje ljudi olako prihvate jer se ponavlja kao na raduje. Danas se ne misli dublje na ono sto se procita ili cuje. Mrznja je nesto ekstremno. Primer mrznjevje kada bi ti neko ubio dragu osobu pred ocima. Ti nikada ne bi presla u lovers. Sama izreka je neistinita. Mrznja je izuzetno jaka emocija. Tako da, ako sam nekoga istinski voleo, necu je nikada mrzeti.
Ti baš filozofiraš zar ne?

Back