- Poruka
- 489
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naucio sam da volim, nije nimalo lako i potrebna je duhovna osvestenost.Da li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Slozio bih se. Ako si iznutra "prljav" i tvoja ljubav nece biti cista.Naucio sam da volim, nije nimalo lako i potrebna je duhovna osvestenost.
U današnjem društvu?Da li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Nula svakako nije. To je nihilisticki pogled na zivot. Ali da jeste malo, to da.U današnjem društvu?
Hmmmm....
Od 0% do 5%
DaNula svakako nije. To je nihilisticki pogled na zivot. Ali da jeste malo, to da.
https://forum.krstarica.com/threads/alo-alo.930203/page-778#post-47266641Naucio sam da volim, nije nimalo lako i potrebna je duhovna osvestenost.
Shockantno.
Cuvaj me boze od kuge i montgomery.
Моли се јаче. :ДCuvaj me boze od kuge i montgomery.
Sta je sokantno? To sto sam je vukao na ledjima sve dok se nisam razboleo, sto nista nije ustedela za crne dane, sadShockantno.
Pa... razlikuje se lako, ako ništa drugo. Na jednoj strani je ljubav, a na drugoj mržnja.Da li ljudi danas znaju uopste sta je ljubav ili veruju da znaju i onda se razocaraju? Kolike su uopste sanse u danasnjem dustvu da se neko istinski voli do kraja zibota?
Mrznja nastaje onda kada se stvori netrpeljivost, kada se stvori taj antagonizam koji se desava, kada zive dva asocijtivna automata zajedno.Pa... razlikuje se lako, ako ništa drugo. Na jednoj strani je ljubav, a na drugoj mržnja.
Ne znam šta dalje o tome;
Kako ljubav reaguje na mržnju? Da je peinači.
Kako mržnja reaguje na ljubav? Da je ubije!
Ne znam tvoju zivotnu pricu, a svakako nije na meni da osudjujem. Poenta je, svaki covek je kreator svoje sudbine. Sve tvoje predjasnje odluke podjednako su doprinele celoj situaciji. Mi ljudi mozemo iskljucivo sebe kriviti za promasen zivot.kriviti druge i vredjati nece promeniti tvoj zivot na bolje.Sta je sokantno? To sto sam je vukao na ledjima sve dok se nisam razboleo, sto nista nije ustedela za crne dane, sad
dok ne dobijem invalidsku penziju, moram da trazim pomoc sa strane?
Nije to bas tako. Imas mnogo ljudi koji misle da se vole, pa se uzmu, pa se na prvu nepriliku razvedu. A imas bakice i dekice koji se vole ceo zivot i poznaju pravu ljubavPa... razlikuje se lako, ako ništa drugo. Na jednoj strani je ljubav, a na drugoj mržnja.
Ne znam šta dalje o tome;
Kako ljubav reaguje na mržnju? Sa ciljem da je peinači.
Kako mržnja reaguje na ljubav? Sa ciljem da je ubije!
Немој да си толико духовно освешТенSta je sokantno? To sto sam je vukao na ledjima sve dok se nisam razboleo, sto nista nije ustedela za crne dane, sad
dok ne dobijem invalidsku penziju, moram da trazim pomoc sa strane?
Nisam mogao da predvidim da cu se zestoko razboleti. I sad imamo mene koji je materijalno ulozio 100%, a ona nista,Ne znam tvoju zivotnu pricu, a svakako nije na meni da osudjujem. Poenta je, svaki covek je kreator svoje sudbine. Sve tvoje predjasnje odluke podjednako su doprinele celoj situaciji. Mi ljudi mozemo iskljucivo sebe kriviti za promasen zivot.kriviti druge i vredjati nece promeniti tvoj zivot na bolje.
Opet kazem, ne znam tvoj zivot i necu komentarisati
Trebao si ranije preseci ako ti je nesto toksicno. Ako imas novac, plati negovateljicuNisam mogao da predvidim da cu se zestoko razboleti. I sad imamo mene koji je materijalno ulozio 100%, a ona nista,
jer boze moj ima uhljebski mentalitet i zadovoljna je time. E sad ovo sto sam napisao, je jedino zapravo
sto sam joj prisrao za 17 godina :>P
Ma ne, cela fora je da sam hteo da je pokrenem da da otkaz iz te toksicne firme u kojoj radi.Trebao si ranije preseci ako ti je nesto toksicno. Ako imas novac, plati negovateljicu
За токсичну фирму не знам. Брак у коме те неко вређа под изговором да те "покреће" то знам да је токсично.Ma ne, cela fora je da sam hteo da je pokrenem da da otkaz iz te toksicne firme u kojoj radi.
Nema teorije da bih ja radio tako negde sa tim uslovima i tom platom :>P
Mislio sam na tvoj brak. Ako ti je smetalo njeno rasipnistvo, zasto si to trpeo? I onda sada kada si nemocan, sve skreses u lice?Ma ne, cela fora je da sam hteo da je pokrenem da da otkaz iz te toksicne firme u kojoj radi.
Nema teorije da bih ja radio tako negde sa tim uslovima i tom platom :>P
Ma daj, rekao sam na kraju da je volim, kad je stigla skuvao joj kafu, nista dalje o tome nisam pomenuo.За токсичну фирму не знам. Брак у коме те неко вређа под изговором да те "покреће" то знам да је токсично.