- Poruka
- 29.367
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Vidi ga ovaj.
Ko Žika.
A kombinacije.LJUBAV je kada se udas u Hr a zudis da se vidimo u Prizrenu, u poslasticarnici kod Mustafe, dogodine
na šampitama![]()
Znači ni tog "drugog" ne voliš?Ljubav?
Jedno od zala iz Pandorine kutije samo se o tome cuti...![]()
Sto ne spavas ti?kad trazis temu "neko ko vas razumeti....."
da GA napusis u rukavicama
a teme nema...
ljubav prema papučama koje sevaju po tudjem tepihu![]()
Ovo su neke mađije, u poslednje vreme svi mi komentarišu rukopis, a ja ono kao stojim i gledam u papir da skontam šta na ljude ostavlja utisak.ljubav je tako dobar rukopis, kao da je vezen ... predivno !
![]()
Ovo su neke mađije, u poslednje vreme svi mi komentarišu rukopis, a ja ono kao stojim i gledam u papir da skontam šta na ljude ostavlja utisak.![]()
Što reče jednom jedan pametan čovek : Čovek voli da sluša o sebi čak i kada sedi na optuženičkoj klupi.nisu , cista grafologija
elem
prvo Nik... najdraza pesma jedne aleksandre od pre 23-24god kada smo udarali po smislu zivota i sl ...
Grafologija ... gledam samo ono slovo D i divim se jer ono malo sto znam o grafologiji i takvom rasporedu slova i vezu i linijama
mi govori da si sjajna osoba, cvrstih stavova i jakog karaktera i naravno kao i svi sludjena od promena vremena![]()
zato što smo nepismeniOvo su neke mađije, u poslednje vreme svi mi komentarišu rukopis, a ja ono kao stojim i gledam u papir da skontam šta na ljude ostavlja utisak.![]()