Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti mora da ides u Hemijsku!Mala roze Maca:pa sad ljubav na prvi pogled mozda i ne postoji iz razloga kao sto rece Jahgirl.
ali zaljubljenost da!meni se desilo kao i tom decku.jednostavno sam osetila neku hemiju i neke leptirice.i posle me to duuugo drzalo,otprilike godinu i par meseci.tuzno
Nisi jos mene upoznala :wink:JaH_G|rL:Hehehee...Nego,mislim da ljubav na prvi pogled uopste ne postoji,barem ne tako formulisano. Ljubav znachi voleti tu neku osobu,sve njene osobine,vrline i mane....a kako mozes da znash kakva je osoba samo gledajuci je?! :? Tako da ja pojma ljubav na prvi pogleda uvek drugachije formulishem,tachnije receno to se kod mene svrstava u ZALJUBLJENOST/SVIDJANJE 8)
ne ne ma sta ti pada na pamet.fizio:Ti mora da ides u Hemijsku!Mala roze Maca:pa sad ljubav na prvi pogled mozda i ne postoji iz razloga kao sto rece Jahgirl.
ali zaljubljenost da!meni se desilo kao i tom decku.jednostavno sam osetila neku hemiju i neke leptirice.i posle me to duuugo drzalo,otprilike godinu i par meseci.tuzno
Haha...dogovoricemo se :wink: 8)fizio:Nisi jos mene upoznala :wink:JaH_G|rL:Hehehee...Nego,mislim da ljubav na prvi pogled uopste ne postoji,barem ne tako formulisano. Ljubav znachi voleti tu neku osobu,sve njene osobine,vrline i mane....a kako mozes da znash kakva je osoba samo gledajuci je?! :? Tako da ja pojma ljubav na prvi pogleda uvek drugachije formulishem,tachnije receno to se kod mene svrstava u ZALJUBLJENOST/SVIDJANJE 8)
JaH_G|rL:Hehehee...Nego,mislim da ljubav na prvi pogled uopste ne postoji,barem ne tako formulisano. Ljubav znachi voleti tu neku osobu,sve njene osobine,vrline i mane....a kako mozes da znash kakva je osoba samo gledajuci je?! :? Tako da ja pojma ljubav na prvi pogleda uvek drugachije formulishem,tachnije receno to se kod mene svrstava u ZALJUBLJENOST/SVIDJANJE 8)
Crazy girl:I ja verujem u ljubav na prvi pogled.Ona sigorno postoji,samo retko ko je u tinejdzerskom dobu dozivi ali kasnije sigurno!Prava ljubav ce doci kad se najmanje nadas!
Bravo!!!Dobro je da jos ima razumnih :wink: :wink:Mala roze Maca:ma bre nema ljubavi na prvi pogled.samo zaljubljenost.da bi voleo nekog treba ti vremena i upoznavanje.
rastamann:Ivana Tramp?!Pa ovo je nemoguce!
Ja sam u tebe zaljubljen odavijeka...hehehe