LJUBAV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ljubavi se cine razne male i velike stvari..pre 2 godine stigne mi na pp poruka od jedne forumasice u kojoj mi je napisano otprilike ovako...volim ga i uskoro mu je rodjendan..kupila sam mu poklon ali zelela bih da mu svoju ljubav kazem stihovima a ne znam da ih pisem..molim te da mi pomognes i napises neki stih...bila sam odusevljena..iako sam joj odgovorila da nije bas tako jednostavno napisati lepe reci tudjoj ljubavi i da ja nisam bas, ali..ona nije odustajala..sta sam drugo mogla..sela sam ..pocela da vracam svoja secanja i napisah i poslah joj...posle nekog vremena stigla mi je porucica sa Hvala..sve je bilo divno..srecna sam..Nadam se da je i dan danas srecna.

pa tudjim ne bih ni umela...;)
pa eto... vec izvesno vreme sam planirala da skoknem do kotora i juche sam to konachno uradila... znajuci da tamo zive dva lika s foruma, odnosno, lik i likusha ;) zelela sam da ih tom prilikom i upoznam... prvo sam se obratila djuri na pp da ako zeli mozemo da popijemo kafu (ne znam tachno kada, mozda ima i desetak dana) ali poshto mi nije odgovorila na taj post nisam je vishe cimala... onda sam se juche javila njemu i saopshtila mu da dolazim pa ako ima vremena mozemo da se vidimo na shta je on reagovao sasvim ok u smislu bez obzira kako bude stajao s vremenom i sl. nazvace me tad i tad, tako da u stvari nisam ni znala hoce li se uopshte pojaviti... hm... ipak ta njegova suzdrzanost je bila razlog da pomislim "kako su ovi kotorani chudni ljudi...:roll:" pa i da ne poverujem da cemo se uopshte chuti a kamoli shta drugo... hehe... medjutim, on me zaista nazvao kasnije i doshao... kao shto sam vec napisala ochekivala sam da ugledam jako mrshavog lika, duge kose, koji ne izgleda neshto, a pojavio se chovek koji izgleda dobro, zrachi i ima dugu kosu, pa sam bila malo zatechena u fazonu jel ovo on:think: dakle, ne nasedajte na fotke...;) jel dosta?:D
Korektan izvjestaj :lol:
Slozicu se sa konstatacijom da pripadam cudnim ljudima sa kojima se susrecem svakodnevno, pa se ponekad umorim svih tih cudnih ljudi i odlutam mislima ...
Ljudi moraju shvatiti da izgovorena rijech i bacen kamen ne mogu da se zaustave ili povrate Ja sam se ogradio od obecanja da cemo se susresti, ali sam ispostovao tvoju korektnost i javio se u vrijema kada sam i rekao. Valjda ljudska rijec vrijedi nesto (ali LJUDSKA) i ako zivimo u svijetu gdje ni pisana rijech ovjerena u sudu ne vrijedi nista. Tako sam vaspitan i odgajan. Da postujem rijec koju dadoh pa makar i glave padale. Radi toga imam stalnih duela sa "ljudima" koji ne postuju svoje rijeci, pogotovo obecanja.

Steta.
Te mlade osobe nisu imale, vjerovatno nisu imale od koga nauciti ili su zivot shvataju kao djeciju igru gdje se mozemo lagati do smrti. Ali zivot je vrteska, okrece se...

Najjaci Zakoni nisu PISANI
i oni se prenose s koljena na koljeno - rijecima.

Da ali ima i LJUBAVI a ima i onih koji MANIPULISU osjecanjima ljudi u ime LJUBAVI da bi SPAMOVALI neciju E - mail adresu.

ps
Ovo u vezi spama e-mail adresa odgovorno tvrdim. Na zalost ova tema ima radni naslov LJUBAV.

ma, iskreno, boli me uvo za spamere i nazovi romantichne meilove, a sve i da nije tako, moja zabrinutost ne bi mogla pomoci izmanipulisanim u ime ljubavi... i tako... dal da begam u krevet il da odem do grada, shta ti mislish?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back