Ljubav

Najbolje je rekao Charli Braun:
Ljubav je kad se moji keva i tjale voze kolima i kad treba da izadju keva prvo pritisne automatsko zatvaranje vrata da bi tjale morao da izadje naokolo i kad pridje vratima sa kevine strane ona pusti da joj otvori.:)

Ljubav je osecanje srece koje imam zbog muskarca sa kojim sam...Kratkorocno ili dugorocno...(Pretpostavljam da ovde govorimo o musko - zenskoj ljubavi)

" Nema tih reci koje mogu nadomestiti šibanje godina u lice, i nema te price od koje se može isplesti mreža za hvatanje vremena…Za sedam jeseni, koji minut posle pola jedan, jedan ili pola dva, i ona ce negde zastati pod zamuckujucim plavim neonom sa reklame iznad izloga prodavnice modne obuce… i onda ce znati…Sivi dah uspomene pažljivo ce oduvati prašinu sa smešne stare ogradice od posesivnosti koju sam jednom uzalud dizao oko skrivenog senovitog vrta u kom su pupile njene ambicije…Uzdahnuce, verovatno… Cestice sjaja rastopice joj se nacas u pogledu, kao odraz udaljenih zvezda u vodi… Bice sama , nadam se…Jer, tad ce se u ritmu njenog pulsa možda pojaviti ona uznemirena i kljucna sinkopa koju sam poslednjih dana uzalud osluškivao u odjecima naših tišina… Tišina… Da…I onda ce znati da je jedina koju sam ikad voleo… Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca…Štedeci se… Uceci se kako cu najbolje voleti nju…Kada je konacno nadem… "

E, to je ljubav. To je moj Djole B., Neponovljivi....

Ljubav je osecanje srece koje imam zbog muskarca sa kojim sam...Kratkorocno ili dugorocno...(Pretpostavljam da ovde govorimo o musko - zenskoj ljubavi)

to isto osecaju i ****** i lezbejke..nemoj se zavaravati da je njihova ljubav drugacija...srecne ljubavi su uvek iste...tuzne ljubavi su price za sebe

"Ljubav je stanje duha. Sveprozimajuce. Prozima cak i telo. Isijava iz osobe, vidi se i na licu i u pokretima. Kao takva eliksir je mladosti. Unutrasnje stanje coveka koje isijava i ne moze se sakriti.
Ljubav je afirmativni, aktivni stav prema spoljasnjem svetu. Prijemcivost za sve. Sva vrata su otvorena, srce se nikad ne zatvara ni za koga i ni za sta.Ljubav je sposobnost da u svemu vidis lepotu, narocito da je vidis jasno i u ruznoci.
Ljubav je moc da utices na druge, da podstices njihov napredak. Jer ljubav je i zaraza. Kreativna snaga i pokretacka energija.
Ona je i nadmocno stanje duha u kome niko ne moze da ti naudi, pozicija u kome nista ne trazis, ne ocekujes, jer sve vec imas i nosis u sebi. "

by divlja

Back