ljubav

Srce je moje kudikamo veće
jer baš nikad nisam imao sreće.
I zbog svega toga predati se neću
jer uvek očekujem da pronađem sreću.
Pozdrav

Kad "mozda"prava ljubav izda , ....... u svoj toj tami............i ....verovatno vecina od vas zna kako je to mesto .......slusao sam Gibonni-ja , cini mi se ili je i to mozda , da mi je pomogao sa onim tekstovima pesmama da shvatim neke stvari i odem malo dalje od "tog"mesta......

bas tad se smejati, treba znati
kad najbolje odlazi polako
kad samo najgore moze da nas prati
u zivotu u kome, plakati je lako

sta kosta, nek kosta, treba znati
dostojanstvo svoje cuvati
bez obzira kol'ko treba da se plati
ici bez osvrtanja, treba znati

Sta je ljubav?
Mozda kada osecas potrebu.Kada na momente dises kratko.Kada mislis da si svemocan.Neko kaze da je ljubav svojevrsna slepa ulica u kojoj se jednom moras okrenuti i otici natrag.Ljubav nije rec iako se smeskamo dok osecamo dah i sapat na uvetu dok ih slusamo.Ljubav smo mi sami i ona je u nama onakva kakvi smo mi sami.Velika je onoliko koliko smo u stanju da je ucinimo takvom.

''Nemoj čekati da neko drugi započne. Na tebi je danas red da otvoriš krug radosti. Ponekad je dovoljna mala iskra da zapali veliku vatru. S iskrom dobrote mogao bi se početi mijenjati svijet. Ljubav je jedino blago koje se umnožava dijeljenjem. To je jedini dar koji se što ga više uvećavamo više troši. To je ujedno i jedino preduzetništvo u kojem se upravo trošenjem više zarađuje. Poklanjaj to blago, razdijeli ga, razbacuj na sve strane, do dna isprazni džepove i košare, isprazni čašu i sutra ćeš ga naći još više nego si ga imao juče.'' (B. Ferrero, Priče iz pustinje)

Back