gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Ako ima ista, obrišite, molim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih koji bi rekli da je razrađen naslovom.
Ima i budala, doduše.
Sad može lock.
Beše, beše.
U kontextu pišanja, zaista nisam očekivala naročito kreativnu raspravu. Ako iz jednačine oduzmeš leptire, kapije pod dugom i/ili svaki kapric koji je tvoj nagon iznašao da (se) kamuflira opskuran, klot go sex (sebe?) - slabo da šta uopšte preostaje. I za raspravu, takođe.
Na temu me naveo drugi post, o osećanjima; i načinima na koji ih prevazići. I, kao prvo, shvatiti kao ono što jesu.
Zato sam ljubav i zaljubljenost stavila nasuprot; i ostavila prostor svakome ko veruje drugačije.
Da argumentuje, uzmogne li.
I ja, pa?
A što VS stvarno? Ne kapiram temu...u principu...zaljubljenost uglavnom prethodi ljubavi, zasto bi one trebalo da su na suprotnim stranama?
Koliko ljudi poznaješ koji znaju da zaljubljenost prethodi ljubavi? Koji između ta dva pojma ne stavljaju znak jednakosti; i prepoznaju ljubav čak i ukoliko nema sve odlike mahnite zaljubljenosti?
Doduše, ne mora ni biti da zaljubljenost prethodi ljubavi. Ponekad se ona izrodi iz pukog poštovanja, naprimer.
Opet, ja verujem da ljubav svejedno određuju neke stvari, pa, ako baš hoćeš, i definicije. I teže su krstili čak i prave banalnosti.
Naravno da je diskutabilno. Ne možeš upreti prst ni u koga i reći da voli; mada skoro uvek isti taj prst sa sigurnošću možeš upreti kad treba reć: ovaj je zaljubljen.
Ljudi troše tone vremena bistreći farme, veliku braću i najnovije cipele jk. Neobična je ideja da bi trebalo ostati flegmatičan po pitanju ovako čega.
Čovek se ne informiše ako misli da nema zbog čega.
Što ne bi i danas?
Elem. Ako je zaljubljenost go nagon, da li to znači i da je samo utovar? Da li uključuje ma šta osim erekcije? I ženskog ekvivalenta erekciji?
Čovek bi bio kudikamo sretniji da je sposoban naprosto se istresti kao i bilo koja savanska zverka; i istresanje u ovoj priči nije ni dž od prave muke.
Muka je do kamuflaže, i zamene teza.
Po cemu ovo majke ti??Ih, pa to je bar lako. Pedagozi su neuspeli psiholozi, jel tako beše.
I dalje ne mislim da je beznačajno, izvini.
Zaljubljenost traje krace. Burnija je i intenzivnija. Period opsesije kada neprestano mislis na "tu" osobu. Period kada istu idealizujes.
Ljubav je stabilnija, samim tim duze traje. Kada volis, volis u potpunosti sa sve manama i nedostacima i svojim i njegovim/njenim.
Da zakomplikujem dilemu pedagog, psiholog, psihijatar - dodajem i defektolog![]()