Da li je stvarno mala,da ne kazem neprimetna granica izmedju ova dva osecanja kako neki kazu,ili pak sushta suprotnost od gore napisanog?!Koliko je potrebno da osobu koju mnogo volite...odjednom zamrzite?!Da li je to uopste moguce?! :shock:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,dafizio:Moje misljenje je da ne mozes odjednom zamrzeti osobu koja :wink: ti nesto znaci......jednostavno ako to kazes to je samo znak da ti znaci jos vise.....inace nikad nikog nisam mrzeo tako da i ne znam kako je mrzeti i da li uopste neko moze da mrzi :wink:
Nije Keeper,nije veruj mi.Mogu da mrzim i to do te mere da se nekad plasim i sama sebe...Keeper:... mrze samo uplaseni i slabi ...
Courtney:Nije Keeper,nije veruj mi.Mogu da mrzim i to do te mere da se nekad plasim i sama sebe...Keeper:... mrze samo uplaseni i slabi ...
A KAD TE NEKO IZNEVERI? KAD TE NAPUSTI? NI TAD NE TREBA MRZETI? TO JE JAKO TUZNO (SAD BUT TRUE-KAZEM JA MUZIKA JE ZIVOT) MADA STO SE TICE TEME (LJUBAV VS. MRZNJA) LJUBAV CE UVEK POBEDITI,BAR KOD MENEKeeper:Courtney:Nije Keeper,nije veruj mi.Mogu da mrzim i to do te mere da se nekad plasim i sama sebe...Keeper:... mrze samo uplaseni i slabi ...
... ne verujem ti da mrzis.![]()
Courtney:A KAD TE NEKO IZNEVERI? KAD TE NAPUSTI? NI TAD NE TREBA MRZETI? TO JE JAKO TUZNO (SAD BUT TRUE-KAZEM JA MUZIKA JE ZIVOT) MADA STO SE TICE TEME (LJUBAV VS. MRZNJA) LJUBAV CE UVEK POBEDITI,BAR KOD MENEKeeper:Courtney:Nije Keeper,nije veruj mi.Mogu da mrzim i to do te mere da se nekad plasim i sama sebe...Keeper:... mrze samo uplaseni i slabi ...
ZnamKeeper:Courtney:A KAD TE NEKO IZNEVERI? KAD TE NAPUSTI? NI TAD NE TREBA MRZETI? TO JE JAKO TUZNO (SAD BUT TRUE-KAZEM JA MUZIKA JE ZIVOT) MADA STO SE TICE TEME (LJUBAV VS. MRZNJA) LJUBAV CE UVEK POBEDITI,BAR KOD MENEKeeper:Courtney:Nije Keeper,nije veruj mi.Mogu da mrzim i to do te mere da se nekad plasim i sama sebe...Keeper:... mrze samo uplaseni i slabi ...
..... znam dobro sta znaci mrzeti, a isto tako znam da to ne treba raditi. najlakse je mrzeti. nekonstruktivno je mrzeti. mrznja radja mrznju ... mnogo je teze oprostiti .....
Kazem ja...JaH_G|rL:Evo i ja da dam doprinos ovoj temiMoguce je zamrzeti,i to prilichno lako,osobu do koje ti je bash stalo...da ne kazem koju volish....A mislim da SVAKO ali bukvalno svako ima trunchicu mrznje u sebi,isto kao shto ima i ljubavi 8)
Heheh neshto mi je to poznato....Courtney:Kazem ja...JaH_G|rL:Evo i ja da dam doprinos ovoj temiMoguce je zamrzeti,i to prilichno lako,osobu do koje ti je bash stalo...da ne kazem koju volish....A mislim da SVAKO ali bukvalno svako ima trunchicu mrznje u sebi,isto kao shto ima i ljubavi 8)
mada ja sam svaku osobu koju poznajem u jednom,malom,malesnom trenutku mrzela iz nekog razloga,bilo da me je iznervirala ili samo malo zaje8avala...takva sam...konfuzna
![]()
Dobro,je,bar nisam jedinaJaH_G|rL:Heheh neshto mi je to poznato....Courtney:Kazem ja...JaH_G|rL:Evo i ja da dam doprinos ovoj temiMoguce je zamrzeti,i to prilichno lako,osobu do koje ti je bash stalo...da ne kazem koju volish....A mislim da SVAKO ali bukvalno svako ima trunchicu mrznje u sebi,isto kao shto ima i ljubavi 8)
mada ja sam svaku osobu koju poznajem u jednom,malom,malesnom trenutku mrzela iz nekog razloga,bilo da me je iznervirala ili samo malo zaje8avala...takva sam...konfuzna
![]()
![]()
Ma takve su shkorpije...Courtney:Dobro,je,bar nisam jedinaJaH_G|rL:Heheh neshto mi je to poznato....Courtney:Kazem ja...JaH_G|rL:Evo i ja da dam doprinos ovoj temiMoguce je zamrzeti,i to prilichno lako,osobu do koje ti je bash stalo...da ne kazem koju volish....A mislim da SVAKO ali bukvalno svako ima trunchicu mrznje u sebi,isto kao shto ima i ljubavi 8)
![]()
![]()
![]()
Da li je stvarno mala,da ne kazem neprimetna granica izmedju ova dva osecanja kako neki kazu,ili pak sushta suprotnost od gore napisanog?!Koliko je potrebno da osobu koju mnogo volite...odjednom zamrzite?!Da li je to uopste moguce?! :shock:
skroz mogutje....
obozavao me je, mrzeo vishe od svega, i sada me opet obozava....ali, i ta mrznja je zapravo neki znak ljubavi....mrzish nekoga ako te na neki nachin mnogo povredi. a ne moze da te povredi ako ne volish tu osobu.......tako nekako![]()