Ljubav u zaledju...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Eto ti mene lude...ja dosla kao u Beograd da se vidim sa drustvom i cele dve nedelje boravka sve termine od pola sedam do pola osam otkazala zbog te serije... Prvo sam konstantovala da je gluma ocajna...pa sam se zavezala za Tv prateci sta se dogadja...malo mi sto je gledam na Hrvatskoj tv pa onda i na Pinku...danas se vratih u Austriju...nesrecna sto ne mogu da gledam dalje...Daje li se ona u satelitskom programu HTV? Postali su mi simpaticni junaci serije i eto malo sam o tome htela da diskutujemo...gledate li tako nesto?
 
Ako se do sad nisi dovatila satelitske TV moram da ti kazem da je onaj Vlado otiso u opatiju i za sitne pare dobio informaciju ko mu je zenu opaljivao... Doso on nazad upo onom liku jeli sto mi je zenu opaljivo, teo ga ubije ali bio sprecen, otiso gajbi, teo da ubije zenu,malo divljao, sutra izbacijo napolje. i tvrdijo usput kako ce celu stvar da javi Xeniji...

Onaj Nas Cetnik smuvo novinarku a njegova Lana u medjuvremenu izisla u novinama...

Od ovih ostalih nista se posebno nije desavalo sem sto se xenija smuvala sa nekim seljakom i ista ta xenija rekla nini da je franja rokno davora onomad kad je bio po nemackoj.
 
U amaterskoj snimci oralnog seksa koja kruži Zagrebom glavna je 'glumica' navodno zvijezda hrvatskih sapunica. 'Šokirana sam, užasno mi je teško. Ne mogu ništa više reći.'


ZAGREB - Zagrebom kruži domaći pornofilm s eksplicitnim scenama oralnog seksa, koji gradski kuloari pripisuju zvijezdi domaćih sapunica Jeleni Veljači, a ona to ne demantira, piše dnevnik 24 sata.
Filmić traje nešto više od dvije minute i najvjerojatnije je snimljen mobitelom. Glumica kleči pred razgolićenim partnerom, kojem se vide samo noge i spolni organ. Stručnjaci s kojima su razgovarali novinari 24 sata kažu da film vjerojatno nije montaža. Prema kutu snimanja, kameru ili mobitel je držao glumičin partner, čije se lice ni u jednom trenutku ne vidi.

Zvijezda Ville Marije i Ljubavi u zaleđu je šokirana.

"Isuse Bože, Isuse Bože! Iskreno, ne mogu govoriti o tome, šokirana sam i užasno mi je teško sve ovo. Neću vam zamjeriti ako objavite jer sam već čula za to, ali ne mogu vam ništa više reći", slomljenim je glasom izgovorila Jelena Veljača, koju su novinari zatekli na setu snimanja novog nastavka sapunice Ljubav u zaleđu.
 

Back
Top