MrNapokon
Legenda
- Poruka
- 55.405
Ja sam ti specijalizovan za online. Uzivo sam neprimetan. Od onih likova za koje se pitas da u opste postoje. Odem do prodavnice u papucama i pidzami i nazad.Ma bre odlican si ovde, koliko vidim :>P
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja sam ti specijalizovan za online. Uzivo sam neprimetan. Od onih likova za koje se pitas da u opste postoje. Odem do prodavnice u papucama i pidzami i nazad.Ma bre odlican si ovde, koliko vidim :>P
Pa sad ti je fazon online. Pogledaj sta se pise ovde :>PJa sam ti specijalizovan za online. Uzivo sam neprimetan. Od onih likova za koje se pitas da u opste postoje. Odem do prodavnice u papucama i pidzami i nazad.
Pa naravno da je fazon kad ste vi pozeri frajeri upropastili kafice i klubove scenu i pokupili sve bijachiz.Pa sad ti je fazon online. Pogledaj sta se pise ovde :>P
То је можда и највећи узрок зашто мушкарци данас не прилазе. Нико не воли да приђе добронамерно а да надрља, чак и одбијање пуно боли, неком приђеш јер ти је привлачан и добијеш хладан туш како њој ти ниси, велики ударац. Многи мушкарци би једва дочекали да им се да јасан сигнал, неки чак и њен прилазак.I sad tako das savet nekom liku koji ima facu dezurnog krivca, on ode u neki gotik klub, djuska, niko mu ne prilazi, aj on da pridje, ova mu lupi samar, plus ga prebiju njeni drugari zli motociklisti i plus ga posle maltretira ona u urgentnom sto je digao u po noci: shats to radio? Sto prilazis manijace! Evo ti sad, trpi iglu u dupetu.
Ma naravno, niko to ne voli. A imas akomodaciju interneta. I znas sta je u tome dobro? Kada izadjes napolje, rasterecen si. Posvetis vreme lepim aktivnostima u kojima zaista uzivas i ne bendas da li ima zena okolo. Volis bajs? Vozaj, volis pikado? Pikaj. Volis bazen? Moja preporuka, ranoo, vrlo rano, nema zive duse samo par entuzijasta. Plavuse ustaju posle 10.То је можда и највећи узрок зашто мушкарци данас не прилазе. Нико не воли да приђе добронамерно а да надрља. Док би, с друге стране, многи мушкарци једва дочекали да им се да јасан сигнал, неки чак и прилазак.
Aj ne trolajSto sebe da ponizavam
Znas kolko je njih mene odbilo? |Nema broja :>Pчак и одбијање пуно боли
Pazi foru, dovedem devojku goticarku u kst, i onda krenem da muvam drugu i krenem da se zvalavim i uzmem telefon toj, a zbog guzve ova ne primeti :>PNemoj da slusas Maksu. Maksa ti je generacija lupanja recki. Moralo se tako. Morao si da se dokazes. Zatocje nosioxkoznu jaknu i pozirao u industriji tamo. Ko Nikola Kojo.
Mi smo druga sorta. Mi zapravo volimo seks a to nam je i mana u ovom drustvu. Ali zato ima drugo drustvo. Sajber drustvo.
Nije zvucno, moze da se pise, ne smeta :>PLegende, devojka je otvorila temu, da vas podsetim, ako ste izgubili fokus.
Ne može da se dođe do reči od vašeg evociranja.
Jel misliš da je u pravu? Ili previše očekujeI šta se desilo sa danjašnjim momcima? Ne postoji više taj trud oko devojke koja ti se svidela, ne postoji romantika, kultura, poštovanje.
pa svako ispadne na svoj načinLepa pesma. Ali vi se ne ponašate kao u pesmi.
Dobro, da. To svakako.pa svako ispadne na svoj način![]()
![]()
Može da se piše, ali bi bilo lepo kada biste obratili pažnju na temu.Nije zvucno, moze da se pise, ne smeta :>P
Rekao sam joj vec, ako ocekuje da joj neko pridje i da joj odgovara mala je sansa, pa da preuzme inicijativu.Dobro, da. To svakako.
Može da se piše, ali bi bilo lepo kada biste obratili pažnju na temu.
Da li ti misliš da ova devojka greši u njenim očekivanjima i šta bi trebalo da promeni? Ako imaš u vidu naravno njene godine, ne neke tridesete ili još kasnije.
Пре Х година ја био са друштвом у неком клубу. Како је била зима, а нису имали посебно гардеробу, сви смо своје јакне набацали на неким седиштима. Кад је дошло време да идемо кући, кренуо сам по своју јакну. Међутим, та седишта су била иза два стола, а столови су били крцати друштвима, тако да није било могуће проћи до јакне. Кренуо сам ка својој јакни, и да бих дошао до ње, морао бих да замолим једну девојку да се мало помери, како бих дошао до своје јакне.Što se tiče izlazaka, izlazim često, u malom sam mestu i uglavnom tu izlazim, često se desi, evo primer, nekom dečku zapadnem ja za oko, moja drugarica, nebitno.. To shvatim tek kada dodjem kuci, jer me doceka poruka nesto u fazonu, ej video sam te tu i tu... Mislim bezveze, desilo se x puta, i to je ono što te baš odbije od nekoga
danas, aktivnosti?kakvo je ovo uopštavanje?
valjda idete u škole, na neki sport, koncert, na bleju po kališu, imate neke aktivnosti u realnom svetu u kome se kreću ljudi.
sretati ljude je stvar izbora.
ili ne?
ne znam, slazem se sa svim sto si reklaKako pronaći ljubav u 21. veku ? U ranim dvadesetim godinama mi se već smučilo da izlazim i upoznajem momke, jer danas retko ko želi nešto više od neke kratkotrajne "zeze". Ljudi se upoznaju preko instagrama, tindera i polako se skroz gubi taj prilazak uživo... Mislim da dečko prvi priđe devojci. Momci su postali previše stidljivi, odnosno dobri momci, ona druga sorta će uvek biti puna samopouzdanja, ali takvi traže, zna se kakve devojke...
Kako onda pronaći dečka/devojku?
U poslednjih godinu dana sam se viđala sa 4-5 njih, ni sa jednim nisam bila u vezi.. U jednom trenutku sam se jako loše osećala, gubila sam samopouzdanje, misleći da je problem u meni. Onda sam shvatila, da je jednostavno ono što ja tražim jako teško pronaći u ovom ludilu. A fali mi, koliko god mi sve dobro išlo, opet osećam da život ne može biti potpun bez ljubavi. I šta se desilo sa danjašnjim momcima? Ne postoji više taj trud oko devojke koja ti se svidela, ne postoji romantika, kultura, poštovanje. Isto tako, šta se desilo sa devojkama? Devojke pristaju na manje od toga, padaju na "dzukele", prve se javljaju, trčkaraju oko njih. Gde je nestalo ono pravo i kako ga pronaći