Мушкарци све више могу без жена, можда јер су се опаметили, више губе него што добију.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Verovatnoca da ce te zapaziti neko ko ti odgovara je mala. Nekad u drustvu riba vidi i cuje frajera kako se ponasa i onda pita.Svaka čast, ali kažem nije to to, da ja prva prilazim
mogu, ako nabave lutku na naduvavanje :>pМушкарци све више могу без жена, можда јер су се опаметили, више губе него што добију.
vidiš to je umetnostSvaka čast, ali kažem nije to to, da ja prva prilazim
100 evra. To su ti dve prosecne vecere u prosecnom restoranu.mogu, ako nabave lutku na naduvavanje :>p
Prostitutke su samo dobre za skidanje djane i za dobijanje samopouzdanja...100 evra. To su ti dve prosecne vecere u prosecnom restoranu.
mogu, ako nabave lutku na naduvavanje :>p
Samo kazem da je profitabilnije ako ides filozofijom: platucu svakako, obrni okreni.Prostitutke su samo dobre za skidanje djane i za dobijanje samopouzdanja...
Inace, oni koji imaju para a sve jedno im je sta jebu..
Cuj, prostitutkama je vreme novac zato se trude da sto pre svrsis, jer se placa snosaj.Samo kazem da je profitabilnije ako ides filozofijom: platucu svakako, obrni okreni.
A i imas super prepitjki prostitutki.
A to za sta su dobre? Dobre su za seks brate.
Многима је исплативија емоција разочараности која им даје осећај да су у праву него прави контакт са женском особом. Милион пута приђеш, будеш одбијен, па ко ће више да се труди, често мушкарци морају и јако пуно да се прилагођавају. Ја сам лично неко ко је доста емотиван и ко има висок либидо, али ко још више има своје достојанство, колико год да сам усамљен нећу прилазити него ћу чекати њен прилазак, као и доказ да жели да буде са мном таквим какав сам, ако нико не жели - није страшно, имам своју верну љубавницу која се зове патња.mogu, ako nabave lutku na naduvavanje :>p
Ma imas i vremenski. Mozes celo vece, dodje kod tebe, picence, zezate se, muzika, caskate, igrate, seksate, ono kao da imas cool neopterecujucu, nonsalantnu, zabavnu, uzbudljivu devojku.Cuj, prostitutkama je vreme novac zato se trude da sto pre svrsis, jer se placa snosaj.
Bar tako bilo kad sam ja placao :>P
\prici ce ti samo ako te zapazi po necemu, a to moze samo ako se kreces u musko zenskom drustvu. Ili se sredis i kampujes u kaficu ili klubuМногима је исплативија емоција разочараности која им даје осећај да су у праву него прави контакт са женском особом. Милион пута приђеш, будеш одбијен, па ко ће више да се труди, често мушкарци морају и јако пуно да се прилагођавању. Ја сам лично неко ко је доста емотиван и ко има висок либидо, али ко још више има своје достојанство, колико год да сам усамљен нећу прилазити него ћу чекати њен прилазак, као и доказ да жели да буде са мном таквим какав сам, ако нико не жели - није страшно, имам своју љубавницу која се зове патња.
To vise kosta :>PMa imas i vremenski. Mozes celo vece, dodje kod tebe, picence, zezate se, muzika, caskate, igrate, seksate, ono kao da imas cool neopterecujucu, nonsalantnu, zabavnu, uzbudljivu devojku.
Pazi, sve kosta. Pricam o vremenu, a vreme je novac. Kao sto vidis neki muskarci potrose previse vremena/plus konkretno para, da odvuku neku devojku u krevet i cesto bezuspesno. A krevet je prekretnica izmedju druzenja i pravog odnosa. Ja ih ne krivim. Imas amsterdam, odes i provedes e. Prisutis sebi plus putovanje, avanturicu, vidis drugo mesto... A sacuvas vreme i to vreme posvetis sebi i nadgradnji. A ne kukanju i frustracijom za necim sto ocigledno ne mozes imati. Plus i kad dobijes, nece biti to to. I na to ces potrositi silu vremena, truda, dostojanstva i td..To vise kosta :>P
Mislim da nije to to kad je namesteno. Kao ovaj Mica od 70 godina. Sta on moze? Da se slika okruzen klinkama... mislim ono, kompleksas...Pazi, sve kosta. Pricam o vremenu, a vreme je novac. Kao sto vidis neki muskarci potrose previse vremena/plus konkretno para, da odvuku neku devojku u krevet i cesto bezuspesno. A krevet je prekretnica izmedju druzenja i pravog odnosa. Ja ih ne krivim. Imas amsterdam, odes i provedes e. Prisutis sebi plus putovanje, avanturicu, vidis drugo mesto... A sacuvas vreme i to vreme posvetis sebi i nadgradnji. A ne kukanju i frustracijom za necim sto ocigledno ne mozes imati. Plus i kad dobijes, nece biti to to. I na to ces potrositi silu vremena, truda, dostojanstva i td..
Dakle?
To je seks brate. Nema veze sa autenticnoscu. Ne znam ni sta znaci to to. Dize ti se ili ne?Mislim da nije to to kad je namesteno. Kao ovaj Mica od 70 godina. Sta on moze? Da se slika okruzen klinkama... mislim ono, kompleksas...
Kako pronaći ljubav u 21. veku ? U ranim dvadesetim godinama mi se već smučilo da izlazim i upoznajem momke, jer danas retko ko želi nešto više od neke kratkotrajne "zeze". Ljudi se upoznaju preko instagrama, tindera i polako se skroz gubi taj prilazak uživo... Mislim da dečko prvi priđe devojci. Momci su postali previše stidljivi, odnosno dobri momci, ona druga sorta će uvek biti puna samopouzdanja, ali takvi traže, zna se kakve devojke...
Kako onda pronaći dečka/devojku?
U poslednjih godinu dana sam se viđala sa 4-5 njih, ni sa jednim nisam bila u vezi.. U jednom trenutku sam se jako loše osećala, gubila sam samopouzdanje, misleći da je problem u meni. Onda sam shvatila, da je jednostavno ono što ja tražim jako teško pronaći u ovom ludilu. A fali mi, koliko god mi sve dobro išlo, opet osećam da život ne može biti potpun bez ljubavi. I šta se desilo sa danjašnjim momcima? Ne postoji više taj trud oko devojke koja ti se svidela, ne postoji romantika, kultura, poštovanje. Isto tako, šta se desilo sa devojkama? Devojke pristaju na manje od toga, padaju na "dzukele", prve se javljaju, trčkaraju oko njih. Gde je nestalo ono pravo i kako ga pronaći
Ma ok ovo izadji u klub i djuskaj. Tako najlakse. Samo se uvalis i igras sa nekom, tesko kojoj se taj pristup nece svideti, tim pre sto ti ideTo je seks brate. Nema veze sa autenticnoscu. Ne znam ni sta znaci to to. Dize ti se ili ne?
Ako pricas o ljubavi? To je nesto drugo. Ali pogodi sta? Mnogi nemaju to i ne mogu da nadju. Nemaju izbor. I ne pomaze im to: radi na sebi, nadji dva posla, kupi nekretnine izadji u klub djuskaj i naletece wbetina za tebe bas za tebe.
A brate pricas ko marija antoaneta. Narod gladan, ona nek jedu kolace. Neki izadju, djuskaju, prilaze, kuliraju, ne kuliraju, prilaze ne prikaze, radio ne radio svira ti radio. To su subjektivni saveti Makso. Mozda je to tebi uspevalo, ali ne znas zasto.Ma ok ovo izadji u klub i djuskaj. Tako najlakse. Samo se uvalis i igras sa nekom, tesko kojoj se taj pristup nece svideti, tim pre sto ti ide
dobro raspolozenje :>P
To je bilo 80ih i 90ih i prve dekade 2000ih tako. Ne znam kako je sada.A brate pricas ko marija antoaneta. Narod gladan, ona nek jedu kolace. Neki izadju, djuskaju, prilaze, kuliraju, ne kuliraju, prilaze ne prikaze, radio ne radio svira ti radio. To su subjektivni saveti Makso. Mozda je to tebi uspevalo, ali ne znas zasto.
Mozda lepo djuskas? Mozda se svidja zenskama kako taman vrcaks kukovima, mozda imas sarmatnu facu, ili kulersku, onu klubsku: bole me brige za sve ne bendam.
Aha, znaci 80te uketis u diskac, djuskas i prilepi ti se odmah neka minival naramenice zenska i trza glavom zvace zvaku.To je bilo 80ih i 90ih i prve dekade 2000ih tako. Ne znam kako je sada.
Verujes ti meni, ako ne uletis u spiku sa nekom ribom, to je izuzetak, a ne pravilo :>PAha, znaci 80te uketis u diskac, djuskas i prilepi ti se odmah neka minival naramenice zenska i trza glavom zvace zvaku.
Pa ok, ti si bio frajer, odmetnik rok zvezda fazon. Mi rogati moramo da se snalazimo. U bilo kom veku. Mogu da djuskam samo prosirene vene da dobijem. Mora nesto vise, barem da izadjem sa dve drugarice i da me grle i cmacu celo vece, pa da onda krenu da prilaze da se trljaju dupetima okolo.Verujes ti meni, ako ne uletis u spiku sa nekom ribom, to je izuzetak, a ne pravilo :>P
Ma bre odlican si ovde, koliko vidim :>PPa ok, ti si bio frajer, odmetnik rok zvezda fazon. Mi rogati moramo da se snalazimo. U bilo kom veku. Mogu da djuskam samo prosirene vene da dobijem. Mora nesto vise, barem da izadjem sa dve drugarice i da me grle i cmacu celo vece, pa da onda krenu da prilaze da se trljaju dupetima okolo.