baš_čelik
Primećen član
- Poruka
- 658
Uvod:
Pozdrav drugari forumasi. Preporuka za one koji smatraju musko-zensku privlacnost necim uzvisenim i ljudskom mozgu nedokucivim je da preskoce ovu temu.
Zaplet:
Iskoristivsi svoje poznavanje psihologije, malo slobodnog vremena i inzinjersku sklonost ka sablonima dosao sam na ideju postaviti celu filozofiju musko-zenskih odnosa na prost sablon.
Ovo radim jer mi se ne dopada kada vidim kako, cesto prolaze dobri momci i dobre devojke. Potvrdite me ili poreknite slobodno, recite da nisam pronasao nista novo ili iskoristite nesto od ovoga.
Samo molim vas ako cete ista od ovoga koristiti gledajte na to kao na mudrost i imajte samo dobre namere u pozadini, karma uvek sustize!!
Rasplet(Sablon):
Pa hajde da probamo znanjem preskociti tu genetski uslovljenu barijeru usadjenu jos u pracoveku koja nam se cesto obija o glavu.
Sve se svodi na dve stvari, privlacnost i kreiranje pozitivnih emocija kod druge osobe.
Ja cu ih nazvati dominantnost i dopadljivost. Dominantnost privlaci osobu ka tebi, dok dopadljivost joj kreira pozitivne osecaje i zadrzava kraj tebe na duze staze. Nikad ne treba preterati u jednom od ovog dvoga, jer u tom slucaju ubijate ovo drugo.
Sada cu ukratko izneti koji postupci su neophodni za prvo ili drugo i to je ono sto cini ovaj relativno prost sablon. Zanemario sam urodjene karakteristike poput fizicke lepote, intelingencije, visine i slicno jer na njih tesko ako ikako mozemo uticati.
dominantnost============(privlaci osobu ka tebi)
-otvoreno drzanje tela[za muskarce prvenstveno]*
-sporiji pokreti[za muskarce prvenstveno]*
-kontrolisanje frejma(svaku dramu ili sta ti se ne svidja samo refrejmujes na salu, ne uzimaj zene/muskarca za preozbiljno niti zivot)[za muskarce prvenstveno]*
-biti vodja negde[za muskarce prvenstveno]*
-dodirivanje rukama dok govoris (fizicki kontakt)*
-gledanje u oci dok govoris*
-izrazajan glas koji se dobro cuje*
-postupci koji zavise od unutrasnjeg stanja*
-pricljivost (o temama koje ti volis)
-crna, siva i tamnije boje odjece pa i crvene
-zezanje te osobe (visi socijalni status)
-okrenutost od te osobe
-nagetost tela od osobe sa kojom razgovaramo
-ne pruzanje paznje (uskracivanje)
-dozvoljavanje da ti osoba ucini uslugu i zahvala na istoj
-nedostupnost
-zauzetost u zivotu
-opustenost i samopouzdanje*
dopadljivost============(pruza dobra osecanja osobi koja je vec kraj tebe)
-otvoreno drzanje tela (zauzeti sto veci prostor)[za muskarce prvenstveno]*
-dzentlmensko ponasanje(zbog toga sto si jaci)[za muskarce prvenstveno]
-opustenost, pruzanje sigurnosti*[za muskarce prvenstveno]
-glas koji je opusten, zadovoljan, izrazajan*
-fizicki kontakt*
-izbegavati nedostatak gestikulacija, neudoban polozaj, zatvorenost tela, gledanje negde drugde*
-pricljivost (o temama koje ta osoba voli)
-osmeh
-gledas u oci dok druga osoba prica
-okrenutost tela i lica prema osobi
-nagetost tela ka osobi sa kojom razgovaramo
-toplije boje odjece poput crvene, bele, zute, zelene
-odeca slicna odeci ljudi u tvojoj grupi
-iskrene pohvale
-uvazavanje te osobe
-romanticne stvarcice (tipa izjava ljubavi, mali znakova paznje, pokloncica) (veoma pazljivo sa ovim)
-pruzanje paznje
-cinjenje usluge osobi
-dostupnost (veoma oprezno)
-zasmejavanje te osobe
//napomena, zvezdica znaci da se ta aktivnost moze raditi bez ogranicenja i u njoj ne mozete preterati, u ostalim ako preterate ubijate suprotnu grupu dominantost/dopadljivost
Izbegavati sledece stvarcice koje ubijaju ljubav:
-dizanje druge osobe na pijadestal
-hvaljenje sebe ili omalovazavanje samog sebe
-pokusavanje logikom nekome dokazati nesto
-kritikovanje drugih
-trazenje sazanjenja
-prebrzo pricanje
-pricanje monotonim glasom, zatvoren govor tela, prekrstene ruke
-uvrtanje ruku ili prstiju i slicni nervozni pokreti
-dodirivanje lica dok govoris, gledanje dole dok govoris, previse treptanja
-previse ocnog kontakta dok druga osoba prica
-previse smejanja
-prebrzo hodanje kao normalan nacin hodanja
-brzo okretanje glave kada ti neko trazi paznju
-obelodanjivanje nacina na koji (ako to vec radis) nekoga zavodis
Kombinujte ove postupke, ostvarivsi dovoljno privlacnosti a da pri tom kreirate i pozitivne emocije kod svog partnera i imate pozitivnu vezu....
============================================
Kraj:
Moram dodati da sam ovo sve sastavljao prvenstevno za muskarce, ali je primenjivo za obadva pola. Devojke cesto zagledaju takve stvarcice tako da poznavanje istih vise znaci muskom polu. Ali znaci i zenskom ako zeli privuci i zadrzati kvalitetnog muskarca u svom zivotu.
Jos jedna stvar, muskarci, fizicki izgled kod vas tezi do maksimum 30% od ukupne privlacnosti, dok cure kod vas se taj procenat krece oko 50%.
Ponavljam da na ovo sve se moze gledati samo kao na znanje, i kombinovano sa dobrim namerama moze kreirati sjajne stvari... nema nista lepse nego kad dragoj osobi znamo kako da stvorimo dobra osecanja a da pri tom sebe ne zeznemo.
Takodje ovo su vanjski postupci koji ce stvoriti privlacnost i pozitivne emocije, vi ih mozete glumiti ili se ponasati tako jer ste jednostavno uvek takvi.... sve je mnogo lakse ako se utrenirate da to bude deo vase licnosti...
Okej, dakle suzio sam maksimalno sve informacije.. pa je svaka zelja za razjasnjavanjem ali i kritika dobro dosla.
Pozdrav drugari forumasi. Preporuka za one koji smatraju musko-zensku privlacnost necim uzvisenim i ljudskom mozgu nedokucivim je da preskoce ovu temu.
Zaplet:
Iskoristivsi svoje poznavanje psihologije, malo slobodnog vremena i inzinjersku sklonost ka sablonima dosao sam na ideju postaviti celu filozofiju musko-zenskih odnosa na prost sablon.
Ovo radim jer mi se ne dopada kada vidim kako, cesto prolaze dobri momci i dobre devojke. Potvrdite me ili poreknite slobodno, recite da nisam pronasao nista novo ili iskoristite nesto od ovoga.
Samo molim vas ako cete ista od ovoga koristiti gledajte na to kao na mudrost i imajte samo dobre namere u pozadini, karma uvek sustize!!

Rasplet(Sablon):
Pa hajde da probamo znanjem preskociti tu genetski uslovljenu barijeru usadjenu jos u pracoveku koja nam se cesto obija o glavu.
Sve se svodi na dve stvari, privlacnost i kreiranje pozitivnih emocija kod druge osobe.
Ja cu ih nazvati dominantnost i dopadljivost. Dominantnost privlaci osobu ka tebi, dok dopadljivost joj kreira pozitivne osecaje i zadrzava kraj tebe na duze staze. Nikad ne treba preterati u jednom od ovog dvoga, jer u tom slucaju ubijate ovo drugo.
Sada cu ukratko izneti koji postupci su neophodni za prvo ili drugo i to je ono sto cini ovaj relativno prost sablon. Zanemario sam urodjene karakteristike poput fizicke lepote, intelingencije, visine i slicno jer na njih tesko ako ikako mozemo uticati.
dominantnost============(privlaci osobu ka tebi)
-otvoreno drzanje tela[za muskarce prvenstveno]*
-sporiji pokreti[za muskarce prvenstveno]*
-kontrolisanje frejma(svaku dramu ili sta ti se ne svidja samo refrejmujes na salu, ne uzimaj zene/muskarca za preozbiljno niti zivot)[za muskarce prvenstveno]*
-biti vodja negde[za muskarce prvenstveno]*
-dodirivanje rukama dok govoris (fizicki kontakt)*
-gledanje u oci dok govoris*
-izrazajan glas koji se dobro cuje*
-postupci koji zavise od unutrasnjeg stanja*
-pricljivost (o temama koje ti volis)
-crna, siva i tamnije boje odjece pa i crvene
-zezanje te osobe (visi socijalni status)
-okrenutost od te osobe
-nagetost tela od osobe sa kojom razgovaramo
-ne pruzanje paznje (uskracivanje)
-dozvoljavanje da ti osoba ucini uslugu i zahvala na istoj
-nedostupnost
-zauzetost u zivotu
-opustenost i samopouzdanje*
dopadljivost============(pruza dobra osecanja osobi koja je vec kraj tebe)
-otvoreno drzanje tela (zauzeti sto veci prostor)[za muskarce prvenstveno]*
-dzentlmensko ponasanje(zbog toga sto si jaci)[za muskarce prvenstveno]
-opustenost, pruzanje sigurnosti*[za muskarce prvenstveno]
-glas koji je opusten, zadovoljan, izrazajan*
-fizicki kontakt*
-izbegavati nedostatak gestikulacija, neudoban polozaj, zatvorenost tela, gledanje negde drugde*
-pricljivost (o temama koje ta osoba voli)
-osmeh
-gledas u oci dok druga osoba prica
-okrenutost tela i lica prema osobi
-nagetost tela ka osobi sa kojom razgovaramo
-toplije boje odjece poput crvene, bele, zute, zelene
-odeca slicna odeci ljudi u tvojoj grupi
-iskrene pohvale
-uvazavanje te osobe
-romanticne stvarcice (tipa izjava ljubavi, mali znakova paznje, pokloncica) (veoma pazljivo sa ovim)
-pruzanje paznje
-cinjenje usluge osobi
-dostupnost (veoma oprezno)
-zasmejavanje te osobe
//napomena, zvezdica znaci da se ta aktivnost moze raditi bez ogranicenja i u njoj ne mozete preterati, u ostalim ako preterate ubijate suprotnu grupu dominantost/dopadljivost
Izbegavati sledece stvarcice koje ubijaju ljubav:
-dizanje druge osobe na pijadestal
-hvaljenje sebe ili omalovazavanje samog sebe
-pokusavanje logikom nekome dokazati nesto
-kritikovanje drugih
-trazenje sazanjenja
-prebrzo pricanje
-pricanje monotonim glasom, zatvoren govor tela, prekrstene ruke
-uvrtanje ruku ili prstiju i slicni nervozni pokreti
-dodirivanje lica dok govoris, gledanje dole dok govoris, previse treptanja
-previse ocnog kontakta dok druga osoba prica
-previse smejanja
-prebrzo hodanje kao normalan nacin hodanja
-brzo okretanje glave kada ti neko trazi paznju
-obelodanjivanje nacina na koji (ako to vec radis) nekoga zavodis
Kombinujte ove postupke, ostvarivsi dovoljno privlacnosti a da pri tom kreirate i pozitivne emocije kod svog partnera i imate pozitivnu vezu....

============================================
Kraj:
Moram dodati da sam ovo sve sastavljao prvenstevno za muskarce, ali je primenjivo za obadva pola. Devojke cesto zagledaju takve stvarcice tako da poznavanje istih vise znaci muskom polu. Ali znaci i zenskom ako zeli privuci i zadrzati kvalitetnog muskarca u svom zivotu.
Jos jedna stvar, muskarci, fizicki izgled kod vas tezi do maksimum 30% od ukupne privlacnosti, dok cure kod vas se taj procenat krece oko 50%.
Ponavljam da na ovo sve se moze gledati samo kao na znanje, i kombinovano sa dobrim namerama moze kreirati sjajne stvari... nema nista lepse nego kad dragoj osobi znamo kako da stvorimo dobra osecanja a da pri tom sebe ne zeznemo.

Takodje ovo su vanjski postupci koji ce stvoriti privlacnost i pozitivne emocije, vi ih mozete glumiti ili se ponasati tako jer ste jednostavno uvek takvi.... sve je mnogo lakse ako se utrenirate da to bude deo vase licnosti...
Okej, dakle suzio sam maksimalno sve informacije.. pa je svaka zelja za razjasnjavanjem ali i kritika dobro dosla.
Poslednja izmena: